Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering üksikelamute ning äri- ja tootmishoonete ehitamiseks.

06. september 2013
 Alates 23.09.2013. a kuni 6.10.2013. a on tööaegadel Saku Valla Maja (Saku alevik, Teaduse 1) teise korruse stendil  avalikul väljapanekul Saku valla Üksnurme küla Uue-Lukusepa kinnistu detailplaneering.
Saku aleviku ja lähiala üldplaneeringu järgi asub Uue-Lukusepa kinnistu tiheasustusalas, mille maakasutuse juhtotstarve on pere- ja ridaelamumaa,  tootmismaa ning lao- ja büroohoonete maa. Detailplaneering on kooskõlas Saku aleviku ja lähiala üldplaneeringuga.
Detailplaneeringu ülesanne on Uue-Lukusepa kinnistu kruntideks jaotamine ja ehitusõiguse määramine üksikelamute ning äri- ja tootmishoonete ehitamiseks. Detailplaneering näeb ette, et lisaks neljale transporidmaa krundile moodustatakse kolm elamumaa sihtotstarbega krunti ja üks äri- ja tootmismaa krunt. Elamumaa sihtotstarbega kruntidele on võimalik ehitada ühe üksikelamu, ühe abihoone ning lisaks on lubatud ehitada kaks kuni 20 m² ehitusaluse pindalaga väikeehitist. Äri- ja tootmismaa krundile on võimalik ehitada kuni 4 hoonet maksimaalse kõrgusega 14 m.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Saku Vallavalitsus , Saku, Saku vald
+372 671 2431 saku@sakuvald.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 656 4072
Map-pin

Asukoht

Üksnurme, Saku vald, HARJUMAA, Eesti
 Üksnurme, Saku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 1,52 ha