Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange geodeetilisteks töödeks. Tähtaeg 2. oktoober.

26. september 2012
Eesti Energia Võrguehituse AS kuulutab välja hanke geodeetilisteks töödeks objektil :"Biogaasi MÜ elektrivarustuse ehitamine Väljaotsa Türi vald".
Hankelepingu täitmise tähtaeg 01.04.2013.
Pakkumised esitada 02.10.2012 kell 12:00.
Lisainformatsioon:
Objekt on jagatud kahte etappi.
I etapp töö täismahus vastavalt Silvander OÜ projektile nr 11-12, tähtaeg 16.11.2012
II etapp Projekteerimisülesande nr 18252 alusel valmiva tööprojekti alusel tehtavad tööd, tähtaeg 01.04.2013 Orienteeruv maht 600 m maakaabelliini, 130 m õhuliini ja keskpinge jaotuskapp (koos maanduspaigaldisega)
Kummagi etapi lõpus esitada teostusjoonis vastavalt kõigile nõuetele.
Paberkandjal teostusjoonised esitamiseks: Imavere vallale, Türi vallale, Maanteametile, Põllumajandusametile, Elektrilevile (2 eksemplari)
Digitaalselt 1 komplekt faile.
Esimese etapi mahamärkimistöödega alustada 41 nädalala alguses.
Teostusmõõdistuse meetri hind sisaldab ka teisi mõõdetavaid elemente kui samas kaevises on enam kui üks mõõdistatav element ( näiteks maandus või madalpinge kaabel). Mahu vähenemisel või suurenemisel muudetakse lepingu mahtu meetrise täpsusega. Pakkumise juurde esitada töö teostamisele planeeritud tööde kestvus tööpäevades mahamärkimise, mõõdistustööde ja vormistamise kohta. Geoaluse kohta esitatava hektari hinna järgi võidakse tellida 2 etapi projekteerimistöödele geoalus. Kui pakkuja soovib seda pakkuda, siis pakkumuse tabelisse 2 kirjutada hektari hind, ning lisada pakkumusele lisaks esitatavale planeeritud tööde kestvusele lisada rida geoalus, milles näidata ära aeg geoaluse tellimuse saamisest kuni tellijale üleandmiseni tööpäevades.
Pakkumuste võrdlemisel 85 % moodustab maksumus ja 15 % tööde teostamise kestvus (geoaluse kestvust ei arvestata )Tellija võib tagasi lükata mistahes pakkumise, millega koos pole esitatud planeeritud tööde kestvust. Tellija võib tagasi lükata pakkumused, kui pakkumuse hind ületab Tellija raamhanke lepingu ühikinnad ja tellib töö raamhankepartnerilt.
Aktsepteeritakse pakkumist paberkandjal, aga ka elektroonilist digiallkirjaga varustatud pakkumist. Pakkumuste vastuvõtmiseks on aadress: Hankepakkumused@energia.ee. Saabunud pakkumiste registreerimine toimub süsteemi poolt automaatselt peale korrektse subjektiga e-kirja saabumist.
Korrektseks loetakse e-kirja, mille Subject: pakkumine hankele (ET-1632).

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 715 4100 energy@leonhard-weiss.com
Map-pin

Asukoht

Väljaotsa
Türi vald, JÄRVAMAA, Eesti
Väljaotsa Türi vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Geoloogia, geodeesia
Blueprint

Omadused

Tööde lõpp 1. aprill 2013
Esitamise tähtaeg 2. oktoober 2012