Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange multifunktsionaalse halli projekteerimiseks. Pakkumuste tähtaeg: 20.03.2013.

04. märts 2013
SA Tehvandi Spordikeskus kuulutab välja hanke Tehvandi Spordikeskuse staadioni multifunktsionaalse halli projekteerimiseks. Hankelepingu esemeks on Tehvandi Spordikeskuse staadioni multifunktsionaalse halli projekteerimistööde teostamine, seejuures hõlmab projektdokumentatsioon arhitektuurset ja konstruktiivset osa, eriosade projekteerimist, sisekujundust ning hoonega piirnevate väliskommunikatsioonide, teede, platside ja haljastuse projekteerimist.
Tööde täpsemad mahud ning teenuse ulatus on esitatud Hankedokumentide Osas II Lepingu tingimused ja Osas III Lähteülesanne (Tellija tingimused).
Projekteerimistööde leping põhineb projekteerimise töövõtulepingu üldtingimustel (PTÜ 2007).
Tööde kestus: 27 kuud.
 1. Pakkuja on kohustatud koos pakkumusega esitama pakkumuse tagatise 500 (viissada) EUR suuruses summas. Tagatis tuleb esitada krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja garantiina või rahasumma deponeerimisena Hankija arveldusarvele vastavalt hankedokumentide Osas I Juhised Pakkujaile esitatud tingimustele. Pakkumuse tagatis peab olema jõus pakkumuse jõusoleku tähtaja lõpuni.
Tagatisraha ülekande puhul esitab pakkuja koos pakkumusega maksekorralduse koopia.
Esitatud krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja tagatis peab olema väljastatud sellise rahaasutuse või tema filiaali poolt, mille kohta pole pakkumiste esitamise tähtpäeva seisuga avaldatud hoiatusteadet Eesti Finantsinspektsiooni hoiatusnimekirjas. Hoiatusteate olemasolu kontrollib hankija pakkumiste hindamise käigus Finantsinspektsiooni internetileheküljelt (http://www.fi.ee).
Pakkumuse tagatised vabastatakse mitte hiljem kui 3 tööpäeva jooksul vastavalt RHS § 34 lg 6 sätestatud korrale. Pakkumuse tagatis jääb hankijale või hankijal tekib õigus see realiseerida, kui pakkuja võtab pakkumuse selle jõusoleku tähtaja jooksul tagasi.
Tagatise puudumine põhjustab kohese pakkumuse tagasilükkamise.
2. Pakkuja peab olema sõlminud või peab hankijaga hankelepingu sõlmimise päevaks olema sõlminud kutsealase vastutuskindlustuse lepingu minimaalselt 100 000 euro suuruses summas. Vastutuskindlustus peab kehtima katkematult hankelepingu kehtivuse ajal ja vähemalt 24 kuud peale lepinguliste tööde lõplikku üleandmist-vastuvõtmist. Pakkuja esitab pakkumuse koosseisus kutsealase vastutuskindlustuse poliisi koopia või kinnituskirja vastutuskindlustuse poliisi koopia esitamiseks hiljemalt hankelepingu sõlmimisele järgneval päeval.
Hankedokumendid on kättesaadavad riigihangete registris hiljemalt hanketeate avaldamisele järgneval tööpäeval. Dokumentide allalaadimiseks peab huvitatud isik end riigihangete registris registreerima. Kõik selgitused pakkujatelt laekunud küsimustele ning muudatused hankedokumentides tehakse kättesaadavaks riigihangete registris ning pakkuja peab need endale ise alla laadima.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 20. märts 2013 kell 11:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Tehvandi Spordikeskus SA, Nüpli, Otepää vald
+372 766 9500 tehvandi@tehvandi.ee
Map-pin

Asukoht

Nüpli, Otepää vald, VALGAMAA, Eesti
 Nüpli, Otepää vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 20. märts 2013
Tööde kestus 27 kuud