Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange trükiteenuse tellimiseks. Tähtaeg 20. juuli.

09. juuni 2015
Sihtasutus Innove kuulutab välja avatud hanke õppevara ja raamatute kirjastamis- ja/või trükiteenuseks ning muude trükiste trükiteenuse tellimiseks. Õppevara ja raamatute kirjastamis- ja/või trükiteenuse tellimine (osa 1):
Raamlepingu esemeks on õppevara ja raamatute (sh hariduslike erivajadustega õpilastele mõeldud õppevara) kirjastamis- ja/või trükiteenuse (edaspidi Töö) tellimine ja teostamine raamlepingus sätestatud tingimustel ja korras. Kirjastamisteenuse all on mõeldud õppevara ja raamatute väljaandmisele suunatud tegevust/trükieelset ettevalmistust, eelkõige tehnilist, sisulist ja/või keelelist toimetamist, kujundamist (sh illustreerimist), küljendamist, trükieelset korrektuuri või vajadusel kunstnikutööd. Hankija ei ole kohustatud Täitjalt tellima kõiki eelpool nimetatud kirjastamisteenuse toiminguid ehk Hankijal on õigus Täitjalt tellida vastavalt vajadusele ühe või mitme eelpool nimetatud kirjastamisteenuse toimingut. Trükisteks on õppevara ja raamatud (õpik, töövihik, tööraamat, õppekomplekt, õpetaja raamat, töölehtede komplekt, ülesannete kogu, käsiraamat, sõnastik, aastaraamat või muud sellelaadsed kõvade või pehmete kaantega suuremahulisemad trükised).
Muude trükiste trükiteenuse tellimine (osa 2):
Raamlepingu esemeks on väikesemahuliste trükiste trükiteenuse (edaspidi Töö) tellimine ja teostamine raamlepingus sätestatud tingimustel ja korras. Trükisteks on eelkõige flaierid, uudiskirjad, voldikud, juhendmaterjalid, ajalehed, järjehoidjad, brošüürid või muud sellelaadsed väikesemahulisemad trükised. Käesolev raamleping ei hõlma õppevara ja raamatute (see on õpik, töövihik, tööraamat, õppekomplekt, õpetaja raamat, töölehtede komplekt, ülesannete kogu, käsiraamat, sõnastik, aastaraamat või muud sellelaadsed kõvade või pehmete kaantega suuremahulisemad trükised).
Hankija sõlmib raamlepingu riigihanke osas 1 võimalusel kuni kolme ja riigihanke osas 2 võimalusel kuni viie edukaks tunnistatud pakkumuse esitanud pakkujaga, kes valitakse välja paremusjärjestuse alusel lähtudes madalaima maksumuse (käibemaksuta) hindamiskriteeriumist.
Maksumuse vahemik alates: 130 000 €.
Maksumuse vahemik kuni: 210 000 €.
Raamlepingu kestus: 28 kuud.
Info ja dokumendid: E-rigihangete register.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 20. juuli 2015 kell 11:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 735 0500 harno@harno.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 20. juuli 2015
Tööde kestus 28 kuud