Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange teekatte kareduse tekstuuri ja kareduse mõõtmisandmete võrdlusuuringuks. Pakkumuste tähtaeg: 15.10.2013.

26. september 2013
Maanteeamet kuulutab välja avatud hanke teekatte kareduse tekstuuri ja kareduse mõõtmisandmete võrdlusuuringuks. Teekatte kareduse tekstuuri ja kareduse mõõtmisandmete võrdlusuuringu teostamine, sh teekatte kareduse mõõtmised 500 km mõõtejälje ulatuses ja analüüs; teekatte tekstuuri ja teekatte kareduse näitajate vaheliste seoste leidmine ja nende piirmäärade kirjeldamine; teistes riikides kareduse ning tekstuuri mõõtmiste kasutamise ja piirväärtuste kirjeldamine, vastavalt hankedokumentides toodud tingimustele.
Tööde kestus: 10 kuud.
A) Pakkuja, kes peab oma asukohamaa seaduse kohaselt olema registreeritud äriregistris või erialases registris, esitab sellekohase kehtiva registritunnistuse või väljavõtte äriregistrist või nende kehtiva koopia, millest peavad nähtuma juriidilise isiku esindusõiguslikud isikud. Juriidilisest isikust pakkuja, kelle asukohamaa on Eesti, ei pea esitama registri väljavõtet.
B) Hankija tagab piiramatu ja täieliku elektroonilise juurdepääsu hankedokumentidele Riigihangete Registris.
C) Juhul, kui pakkuja tõendab oma tehnilise ja kutsealase pädevuse vastavust kvalifitseerimise tingimustele hankelepingu täitmise raames lisaks oma näitajatele ka teise isiku näitajate alusel, lisab pakkuja riigihangete registrisse kvalifitseerimise dokumentide juurde HD lisa I vormi 4 kohase teise isiku nõusoleku.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 15. oktoober 2013 kell 13:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Map-pin

Asukoht

Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Ekspertiis, uuringud
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 15. oktoober 2013
Tööde kestus 10 kuud