Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Võistlev dialoog püsiühenduse tasuvusuuringu eeluuringu koostamiseks.

07. aprill 2014
Harju Maavalitsus kuulutab välja võistleva dialoogi Helsingi-Tallinna püsiühenduse tasuvusuuringu eeluuringu koostamiseks. Hanke lepingu esemeks on „Helsingi-Tallinna püsiühenduse tasuvusuuringu eeluuringu koostamine“. Lõppastmes on selle uuringu eesmärk anda selgepiiriline ja teaduslikult põhjendatud ülevaade Eesti, Soome ja Euroopa Liidu otsustajatele kas Tallinna ja Helsinki vahelise püsiühenduse projekti osas on piisavalt põhjendusi täiemahulise tasuvusuuringu algatamiseks. Tasuvusuuringu eeluuring võtab kokku eelnevad uuringud ja teostab puuduoleva info kohta analüüsi ning annab soovitusi edasisteks tegevusteks. Uuringu osaks on hinnangu andmine võimaliku püsiühenduse väljavaadetele sotsiaalmajanduslikust aspektist. Samuti on uuringu osaks Võrdlev uuring Femern Belt püsiühenduse projektiga, soovitused püsiühenduse olemasolevatesse transpordivõrgustikesse integreerimiseks jne. Uuringu positiivse tulemuse korral valmib eelprojekt täiemahulise tasuvusuuringu lähteülesandeks.
Võistleva dialoogi hankemenetlusega hankega täpsustakse dialoogis kvalifitseerunud taotlejatega hanke sisu ning hankija teeb läbirääkimistel osalenud taotlejatele pakkumuse esitamise ettepaneku ja valib välja eduka pakkumuse.
Hanke kuulutab välja Harju Maavalitsus kui projekti kaasrahastava EUSBSR Seed Money Facility projekti S44 „Pre-Feasibility study of Helsinki-Tallinn link (TALSINKIFIX)“ peapartner.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 75 000 €.
Tööde kestus: 7 kuud.
Taotlejate eeldatav arv on vähemalt 3 (kolm); Hankija ei piira kvalifitseerimistingimused täitnud taotlejate arvu ning esitab ettepaneku dialoogi alustamiseks kõigile kvalifitseeritud taotlejatele.
Info ja dokumenidid: E-riigihangete register.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 12. mai 2014 kell 13:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 611 8601
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Ekspertiis, uuringud
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 12. mai 2014
Tööde kestus 7 kuud