Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikustamisel planeering uute üksikelamute ja selle abihoonete püstitamiseks.

06. aprill 2017
Narva-Jõesuu Linnavalitsus on suunanud avalikule väljapanekule Lydia Koidula 107 kinnistu detailplaneeringu. Planeeritava ala suurus on ca 18 419 m² ning see hõlmab Lydia Koidula tn 107 kinnistut. Detailplaneeringuga on tehtud ettepanek muuta kehtivat Narva-Jõesuu linna üldplaneeringut maakasutuse osas. Muutmine on põhjendatud asjaoluga, et planeeritav kinnistu on varasemalt hoonestatud endise piirivalve hoonetega. Käesoleval ajal antud asukohas riigikaitseliste objekti säilitamise vajadus puudub.
Detailplaneeringuga on ette nähtud Lydia Koidula tn 107 kinnistu arvelt moodustada 6 elamumaa ja 1 transpordimaa krunti. Igale elamumaa krundile on käesolevas detailplaneeringus määratud hoonestusala ning ehituslikud ja arhitektuursed tingimused. Hoonestusalad on kavandtaud olemasolevate hoonete/rajatiste asukohtadele ning lähtutud nende optimaalsetest rekonstrueerimise ja laiendamise võimalusest. Juurdepääs planeeritud elamukruntidele on ette nähtud Lydia Koidula tänavalt maha pöörava olemasoleva kuid rekonstrueerimist vajava tee (tänava) kaudu. Vastavalt Lydia Koidula tn 107 kinnistu omaniku soovile on planeeritud tänav ette nähtud erateena. Jalgsi pääs mereranda on ette nähtud planeeritud tänava pikenduselt läbi krundi pos nr 1 idaserva. Lisaks on detailplaneeringuga määratud haljastuse ja heakorra põhimõtted, tehnovõrkudega liitumisvõimalused ja parkimislahendus.
Detailplaneeringuga saab tutvuda Narva-Jõesuu Linnavalitsuse kantseleis (Narva-Jõesuu, Koidu 25, III korrus) ning linna koduleheküljel aadressil http://narva-joesuu.kovtp.ee rubriigis „Ehitus ja planeerimine". Avaliku väljapaneku ajal on igal isikul õigus esitada ettepanekuid ja vastuväiteid planeeringu kohta.
Detailplaneeringu avalik väljapanek kestab kuni 12. maini 2017.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

*****
Briefcase
+372 359 9599 info@narva-joesuu.ee
Tellija
Briefcase
Albali OÜ, NARVA
56603803, 3560120 virlaine@hot.ee
Map-pin

Asukoht

L. Koidula 107
NARVA-JÕESUU, IDA-VIRUMAA, Eesti
L. Koidula 107 NARVA-JÕESUU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Detailplaneerimine
Blueprint

Omadused

Pindala 18 419 m²
Krunte/kinnistuid 6
Objektiga/dokumentidega tutvumine kuni 12. mai 2017