Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange traktori soetamiseks kapitalirendi tingimustel. Pkkumuste tähtaeg: 28.08.2014.

11. august 2014
Kuressaare Linnavalitsus kuulutab välja avatud hanke traktori soetamiseks kapitalirendi tingimustel. Hankija võtab kapitalirendile traktori. Traktor võetakse kasutusse Kuressaare linna kommunaaltöödel aastaringselt (materjalide kokkulükkamine, laadimine ja teisaldamine, transport käruga, niitmine, lumetõrje, libedustõrje jne heakorratööd). Väljavõte tehnilisest kirjeldusest: mootori silindrite arv 4, kütus diisel, mootor peab vastama kehtivatele saastenormidele ja ühe kütuse (diisel) vajadusega, kübemefiltriga mootor, nimivõimsus jõuvõtuvõlli ja transporditöödel vähemalt 120 hj (88kw), kütusepaagi maht vähemalt 190 liitrit, automaatne sidurivaba käiguvahetus, käike edasi/tagasi 24/24, reevers lülitus vasakul pool roolisambal, transpordikiirus vähemalt 40 km/h, täisraam tehase esilaaduri valmidusega, esilaadur, jõuvõtuvõll ees ja taga, lisaseadmeks jäätmaaniiduk.
1. Hankeleping on hankija ja pakkuja vahel sõlmitav traktori liisinguleping kapitalirendi tingimustel (kas krediidiasutuse või automüüja poolt esitatav vorm), kus intress on fikseeritud, liisinguperiood 5 aastat (60 kuud), läbisõidu ja töötundide piirang puudub, kuumaksed annuiteedi alusel, lepingutasu puudub, hankija I sissemakse suurus on 20 % pakutava traktori maksumusest; sissemaksete tasumine toimub arvete alusel.
2. kasko - kindlustus võetakse Hankija (liisinguvõtja) poolt eraldi;
3. tarnimise Kuressaare linna korraldab pakkuja omal kulul;
4. registreerimise ARK-s korraldab pakkuja omal kulul (registreerimistasu, riigilõiv, numbrimärk); traktori vastutavaks kasutajajaks märgitakse hankija, kasutajaks koos volitamise õigusega märgitakse Kuressaare linna poolt hallatava asutuse Kuressaare Linnamajandus, rk 75034494, juhataja Urmas Raik, tel 5263731.
5. traktor tarnetähtaeg on hiljemalt 15.detsember 2014.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 102 000 €.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 28. august 2014 kell 11:00.
LISATEAVE
1. Kui pakkumusele alla kirjutanud isik või isikud ei ole äriregistri B-kaardile kantud juhatuse liikmed, kes omavad juriidilise isiku esindamise õigust, esitab pakkuja HD Lisa 1 Vormi I kohase volikirja tema esindamiseks
2. Kui pakkumuse esitavad mitu pakkujat ühiselt, peavad nad hankemenetluse ning hankelepingu sõlmimise ja täitmisega seotud toimingute tegemiseks volitama endi hulgast esindaja ning esitama HD Lisa 1 Vormi II kohase volikirja.
3. Hanke finantseerimiseks liisingulepingu alusel esitab pakkuja liisingupakkumise koos maksegraafikuga, mis on koostatud pakkuja või krediidiasutuse poolt (HD punktis 4.1 toodud tingimustel) ja toob selle olulised maksumused välja hinnapakkumuses.
4. Kui hanke finantseerijaks on krediidiasutus, sõlmib hankija traktori müüjaga tarnelepingu enne liisingulepingu sõlmimist
Hanketeate ja HD sisu kohta saab selgitusi suulisel või kirjalikul pöördumisel hanke eest vastutava isiku Margo Sooääre 51 11735 margo.sooaar@kuressaare.ee poole, tema äraolekul Urmas Raik urmas.raik@kuressaare.ee, 5263731, poole. Tehnilistes küsimustes on Hankija kontaktisik Urmas Raik urmas.raik@kuressaare.ee, 5263731.
Hankija edastab kirjalikud selgitused 3 tööpäeva jooksul vastava taotluse saamisest arvates, selgitused edastatakse üheaegselt teavet küsinud isikule ja kõigile hankedokumendid saanud isikutele ning pakkujatele, edastamine e-maili teel.
12.3. Hankija ei vastuta e-posti toimimise eest.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 455 0500 linn@kuressaare.ee
Map-pin

Asukoht

KURESSAARE, SAAREMAA, Eesti
 KURESSAARE, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 28. august 2014
Tööde kestus 60 kuud