Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange mõõdistamise teel katastriüksuste moodustamiseks. Pakkumuste tähtaeg: 12.09.2014.

01. september 2014
Kareda Vallavalitsus kuulutab välja hanke:  "Mõõdistamise teel katastriüksuste moodustamiseks".
Mõõdistamise teel katastriüksuse moodustamisel lähtutakse asjaõigusseadusest, planeerimisseadusest, maakatastriseadusest, maakorraldusseadusest, Vabariigi Valitsuse 23.oktoobril 2003 määrusega nr 264 „Katastrimõõdistamise teostamise ja katastrimõõdistamise kontrollimise korrast" ja muudest antud valdkonda reguleerivatest õigusaktidest.
Mõõdistatavad maaüksused asuvad nii hajaasustusega kui ka tiheasustusega aladel. Teenuse osutamise maht ja asukohad on jagatud alljärgnevalt ( Lisa 1 asendiplaanid ):
Maaüksuse nimi Maaüksuse pindala m²( ca ) Maaüksusel asuvadhooned/rajatised
1.Kõrtsi, Ammuta, Kareda vald, Järva maakond; 10 000m²; 4-korteriga elamu,puukuur
2.Sepikoja, Öötla küla, Kareda vald, Järva maakond; 7600m²; Kuur, pritsikuur
3.Ausamba, Müüsleri küla, Kareda vald, Järva maakond; 3833m²; Vabadussõja Müüsleri lahingu mälestussammas
4.Kadastiku kalmistu, Peetri alevik, Kareda vald, Järva maakond; 56000m²;II maailmasõjas hukkunute ühishaud
5.Seminari, Ataste küla, Kareda vald, Järva maakond; 1900m²; Õpetajate seminari hoone ( varemed )
6.Välja tn 2a, Peetri alevik, Järva maakond; 375m²; Puukuur.
Tööde teostamise tähtaeg on 31.10.2014 ja algab koheselt pärast töövõtulepingu sõlmimist. Teenuse eest tasumine toimub vaid tellitud ja täidetud tööde eest. Tellitud tööde täitmisel enne 31.10.2014 loetakse sõlmitud hankeleping lõppenuks. Esitatud pakkumised peavad olema jõus vähemalt kolmkümmend  ( 30) päeva arvates pakkumuse esitamise tähtpäevast. Pakkuja jääb seotuks oma pakkumusega kuni hankemenetluse lõppemiseni. Hankijal on õigus kontrollida pakkuja kvalifikatsiooni ning kui saab teatavaks asjaolu, et tema tehniline või kutsealane pädevus ei vasta tingimustele on tal õigus jätta pakkuja kvalifitseerimata. Hankija ei sõlmi lepingut isikuga, kellel on maksuvõlg enne hankelepingu sõlmimist. Hankija lükkab pakkumuse tagasi, kui pakkumus ei vasta hanketeates edastatud tingimustele, pakkuja on esitanud mittetõeseid andmeid,  tegu on põhjendamatult madala maksumusega pakkumusega või pakkumuste hinnad on hankija reaalsetest võimalustest palju suuremad.
Pakkuja, kellega sõlmitakse hankeleping, peab tagama, et hanke teostamisel osalevad teenuse osutamiseks vajaliku kvalifikatsiooni omavad töötajad ning on kohustatud pärast hanke lõppemist kõrvaldama kõik ilmnenud puudused või vead, ka juhul kui vead on katastripidaja poolt tuvastatud pärast töö vastuvõtmist, juhul kui need tekkivad.
Pakkumused tuleb saata postiaadressil Kesktee 11, 73101 Peetri alevik, Kareda vald, Järva maakond või  e- posti aadressil kareda@estpak.ee hiljemalt 12.09.2014. Pakkumust, mis laekus pärast pakkumuse esitamise tähtaega, ei avata ning see kuulub tagastamisele.
Hankija kontaktisik on Kristiina Krönkvist tel 384 9023, e-post kristiina@kareda.ee.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Kareda Vallavalitsus , Peetri, Järva vald
+372 384 9020 kareda@estpak.ee
Map-pin

Asukoht

Järva vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Järva vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 12. september 2014
Tööde lõpp 31. oktoober 2014