Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange veetorstike ehituseks. Pakkumuste tähtaeg: 22.09.2014.

11. september 2014
AS Elveso kuulutab välja hanke  Järveküla küla ja Rae küla veetorustike ehituseks. Hankelepingu eesmärgiks on ringistada Järveküla – Jüri maantee ääres paiknev veetorustike süsteem. Selleks on projekteeritud kahte lõiku veetrass, üks (Niidu tee - Reti tee) orienteeruvalt 889 m pikkune ning teine lõik (Kindluse tee - Reti tee) orienteeruvalt 526m pikkune. Veetorustik on projekteeritud asukohta, kus seda hetkel ei ole. Projekteeritud toru hakkab ühendama olemasolevat toru ringvõrguks. Tegu on 11330 Järveküla - Jüri maantee äärse maa-alaga. Veetoru paigaldatakse kinnisel meetodil.
Lisaks teostatakse töid Rae külas Graniidi teel, kus ühendatakse omavahel tarbe- ja tarneveetorustikud parandamaks ühisveevärgi toimimise kvaliteeti ja töökindlust.
Tööde täpsemad kirjeldused on antud hankedokumentide osas III Tellija Tingimused. Ehitustööde leping põhineb nn punasele FIDIC`le (Ehitustöövõtulepingu tingimused, ehitus- ja inseneritööd Tellija antud projektlahendi alusel, esimene väljaanne 1999).
Tööde kestus:90 päeva.
 Hankedokumendid on kättesaadavad riigihangete registris hiljemalt hanketeate avaldamisele järgneval tööpäeval. Dokumentide allalaadimiseks peab huvitatud isik end riigihangete registris registreerima. Kõik selgitused pakkujatelt laekunud küsimustele ning muudatused hankedokumentides tehakse kättesaadavaks riigihangete registris ning pakkuja peab need endale ise alla laadima.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 22. september 2014 kell 14:00 .

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
ELVESO AS, Rae, Rae vald
+372 603 1492 info@elveso.ee
Map-pin

Asukoht

Rae vald, HARJUMAA, Eesti
 Rae vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Veevarustus-, puhastussüsteemid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 22. september 2014
Tööde kestus 90 päeva