Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange sadevee kanalisatsiooni projekteerimis-ehitustöödeks. Pakkumuste tähtaeg: 09.10.2014.

29. september 2014
Kovek AS kuulutab välja hanke Laagri sadevee kanalisatsiooni projekteerimis-ehitustöödeks. Hankelepingu ese on Laagri alevikus Salu tänava sademeveetorustiku rajamine (projekteerimis-ehitustööd). Lepingu Üldtingimused on Töövõtulepingu tingimused seadmestamiseks ja projekteerimiseks-ehitamiseks elektri- ja seadmete paigaldamiseks ning ehitus- ja inseneritöödeks, kui projekteerib Töövõtja, esimene väljaanne 1999, mis on koostatud Insenerikonsultantide Rahvusvahelise Föderatsiooni (FIDIC) poolt (nn „Kollane FIDIC“). Projekteerimis-ehitustööde ulatus on täpsemalt kirjeldatud Hankedokumentide Osas III: Tellija Tingimused. Tööd tuleb osaliselt teostada samaaegselt koos riigihanke 148800 „Laagri asula ühisveevärgi ja -kanalisatsioonitorustike ning rajatiste projekteerimisehitustööd” töödega.
Tööde ulatus on täpsemalt kirjeldatud Hankedokumentide Osas III (Tellija tingimused) ja selle lisades. Tööde sisu on Laagri aleviku sadeveetorustiku rajamise projekteerimis-ehitustööd järgmistes ligikaudsetes mahtudes:
- Isevoolse sademevee/drenaaztorustiku rajamine ca 1,2 km
- Lahtise kraavituse rekonstrueerimine ca 0,1 km.
Tööde kestus: 240 päeva.
Hankedokumendid on kättesaadavad Riigihangete registris. Dokumentide allalaadimiseks peab huvitatud isik end Riigihangete registris registreerima. Kõik selgitused pakkujatelt laekunud küsimustele ning muudatused hankedokumentides tehakse kättesaadavaks Riigihangete registris ning pakkuja peab need endale ise alla laadima.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 09. oktoober 2014 kell 09:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Kovek AS, Laagri, Saue vald
+372 679 6879 info@kovek.ee
Map-pin

Asukoht

Salu
Laagri, Saue vald, HARJUMAA, Eesti
Salu Laagri, Saue vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
  • Sademe-, vihmaveesüsteemid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 09. oktoober 2014
Tööde kestus 240 päeva