Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Eelteade soojusenergia tarnija leidmiseks. Avalduste esitamise tähtaeg: 19.01.2015.

22. detsember 2014
Eelteade soojusenergia tarnija leidmiseks.
Taastuvate ja kohalike kütuste osakaalu suurendamise ning soojusenergia hinna alandamise eesmärgil palub AS Tallinna Küte informatsiooni AS-i Tallinna Küte poolt opereeritava Tallinna kaugküttevõrgu Lääne piirkonda planeeritavate soojuse tootmise käitiste kohta, mille opereerija sooviks sõlmida AS-iga Tallinna Küte lepingut soojuse müügiks ja mis vastavad alljärgnevatele tingimustele:
- Tegemist peab olema uue rajatava käitisega, väljundvõimusega 100 MW
(uueks rajatavaks käitiseks loetakse ka põhitootmisseadmete asendamist olemasolevas käitises, kasutades olemasoleva käitise tehnilist infrastruktuuri);
- Käitis peab olema täisvõimsusel opereeritav taastuvatel kütustel või turbal;
- Käitise reguleerimisulatus nominaalvõimsusest peab olema 10 kuni 100%;
- Käitis peab asuma Tallinnas Mustamäe või Haabersti piirkonnas;
- Käitis peab olema võimeline alustama täisvõimsusel soojuse tootmist hiljemalt
aprillis 2018.
Võrguettevõte ostab käitisest soojust vastavalt kaugküttevõrgu vajadustele, kütteperioodil november kuni aprill, kogumahus kuni 330 GWh aastas.
Sooviavaldaja peab omama vähemalt 10 MW võimsusega taastuvatel kütustel
või turbal baseeruva käitiseopereerimise kogemust vähemalt viimased 3 aastat ja esitama sooviavalduses selle kohta asjakohase tõenduse.
Hindamisel eelistatakse pakkumust, mis tagab võrgupiirkonna tarbijatele soodsaima hinnaga soojusenergia võrreldes maagaasist toodetava soojusega.
Täpsemad konkursi tingimused esitatakse konkursi väljakuulutamise korral pakkumise kutses.
Sooviavalduses tuleb esitada alljärgnev informatsioon:
- käitise opereerija (ärinimi, registrikood);
- käitise planeeritav asukoht (aadress);
- kasutatav (-ad) kütus (-ed);
- käitise soojuslik võimsus;
- käitise tehnoloogia lühikirjeldus;
- käitise valmimise tähtaeg;
- sooviavaldaja poolt opereeritava olemasoleva(-te) käitise(-te)andmed: aadress, võimsus, kasutatav kütus ja opereerimise aeg;
- sooviavaldaja nõukogu või nõukogu puudumisel osanike üldkoosoleku kinnitus (või väljavõte kinnitusest) valmisoleku kohta osaleda konkursil, koos kinnitusega allolevate tingimuste täitmise kohta:
a) on asukohamaa seaduste kohaselt registreeritud äriregistris;
b) on täitnud õigusaktidest tulenevad riiklike ja kohalike maksude maksete tasumise kohustused;
c) ei ole pankrotis või likvideerimisel, tema äritegevus ei ole peatatud, tema suhtes ei ole algatatud saneerimis-ega pankrotimenetlust;
d) omab eeldusi käitise tööle rakendamiseks hiljemalt aprillis 2018 sh omab õiguslikku alust käitise planeeritava asukoha aluse kinnistu kasutamiseks ja sinna käitise rajamiseks;
e) esitab konkursi väljakuulutamisel pakkumise koosseisus krediidi - või  finantsasutuse tingimusteta garantii summas 50 000 eurot;
f) esitab edukaks tunnistamisel ja lepingu sõlmimise korral krediidi - või finantsasutuse tingimusteta garantii summas 1 500 000 eurot.
Sooviavaldus koos eelnimetatud informatsiooni ja kinnitustega esitada kirjalikult, eesti keeles, AS Tallinna Küte aadressil Punane 36, Tallinn 13619, hiljemalt 19.01.2015.
Lisainformatsioon: konkurss@soojus.ee
Teates palutud informatsiooni esitamata jätmise, valeandmete esitamise või tingimustele mittevastavuse korral ei loeta sooviavaldust nõuetele vastavaks avalduseks osaleda konkursil.
Käesolev teade on avaldatud üksnes informatsiooni kogumise eesmärgil ning ei ole avaliku konkursi väljakuulutamine ega pakkumus lepingu sõlmimiseks.
Konkursi korraldamise või lepingu sõlmimise otsuse teeb AS Tallinna Küte lähtuvalt käesoleva teate alusel laekunud teabest.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 610 7100 info@utilitas.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 19. jaanuar 2015