Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering kaksikelamute ehitamiseks. Planeeringuala 0,8 ha.

23. september 2020
Narva-Jõesuu Linnavalitsus kehtestas Narva-Jõesuu linna Narva-Jõesuu linnas J. Poska tn 72 asuva kinnistu detailplaneeringu.
Detailplaneeringu ala asub Narva-Jõesuu linna Narva-Jõesuu linnas ning hõlmab J. Poska 72 kinnistut pindalaga 6471 m² katastriüksuse tunnusega 51301:004:0083 (sihtotstarve 100 % elamumaa) ning katastrisse kandmata maa-ala kuni J. Poska tänava asfaltkatteni. Planeeritava ala suurus on ca 0,8 ha. Planeeritav ala on hoonestamata elamumaa, kinnistul kasvab kõrghaljastus – põhiosas männimets, osaliselt ka lehtpuud. Detailplaneeringu lahendus on kehtiva üldplaneeringuga kooskõlas. Detailplaneeringu kontaktvööndis Poska tänava vastaspoolel paiknevad põhiosas tiheasustuse elamualad.
Planeeringu eesmärk on J. Poska tn 72 kinnistu (registriosa 1151008) kolmeks jagamine ja igale kinnistule kaksikelamu planeerimine; ehitusõiguse, liiklus- ja parkimislahenduse väljatöötamine, tehnovõrkudega varustatuse planeerimine, vajalike servituutide seadmine, haljastuse- ja heakorrastuse põhimõtete kindlaksmääramine ning planeeritavale hoonestusele üldiste arhitektuursete tingimuste seadmine. Kõigi kolme krundi arhitektuurne lahendus peab olema ühtses stiilis.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

*****
Briefcase
+372 359 9599 info@narva-joesuu.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 626 4100 kprojekt@kprojekt.ee
Map-pin

Asukoht

J. Poska 72
NARVA-JÕESUU, IDA-VIRUMAA, Eesti
J. Poska 72 NARVA-JÕESUU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 0,8 ha (planeeringuala)
Hooneid/rajatisi 3