Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud detailplaneering puhkemajade, ladude, tootmishoone, sadamahoone, jahisadama, lainemurdja, sauna ja toitlustushoone rajamiseks.

12. veebruar 2015
Kihelkonna Vallavalitsus algatas Veere küla Kala, Ubina, Emakala ja Jää  maaüksuste detailplaneeringu koostamise. Otsustati mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist, kuna kavandatav tegevus ei avalda täiendavat negatiivset mõju keskkonnatingimustele piirkonnas.
Planeeringu eesmärk on Jää maaüksusele rajada üks puhkemaja ja laod ning tootmishoone. Emakala maaüksusele rajada sadamahoone, jahisadam, lainemurdja, saun, toitlustushoone ja puhkemajad. Kala maaüksusel rekonstrueerida olemasolev kai kalasadamaks. Olemasolev õhuliin demonteeritakse ja asendatakse maakaabelliiniga.
Detailplaneeringu koostamise algatamise ja keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmise korraldusega on võimalik tutvuda Kihelkonna valla koduleheküljel www.kihelkonna.ee ning tööpäevadel Kihelkonna Vallavalitsuses (Pargi 2, 93401 Kihelkonna alevik, Saare maakond).

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Politeia OÜ, KURESSAARE
+372 501 7378 kilumets@tt.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
A.M.T. Invest OÜ, KURESSAARE
+372 453 3738, +372 510 0729 info@amtinvest.ee
Map-pin

Asukoht

Veeremäe, Saaremaa vald, SAAREMAA, Eesti
 Veeremäe, Saaremaa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil