Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange ruumi ümberehituseks. Pakkumuste tähtaeg: 18.03.2015.

04. märts 2015
Riigi Kinnisvara AS kuulutab välja hanke P. Pinna 4 ehitustöödeks. Korrapidamis- ja kinnipeetavate vastuvõturuumi ümberehitus.
Tööde kestus: 1 kuu.
Hankedokumentide ja hanketeate kohta täiendava informatsiooni saamiseks esitada pöördumine järgmisel e-posti aadressil: aleksei.romanjuk@rkas.ee.
Hankedokumendid ja nende muudatused, samuti selgitused hanketeate ja hankedokumentide kohta avaldatakse üksnes Riigi Kinnisvara AS veebilehel, rubriigis „Hanked“, „Alla siseriikliku piirmääraga riigihanked“: http://www.rkas.ee/hanked-ja-pakkumised/alla-siseriiklikku-piirmaaraga-riigihanked. Selgitused avaldatakse RKASi veebilehel 3 (kolme) tööpäeva jooksul selgitustaotluse laekumisest arvates.
Hankija ei ole kohustatud edastama ega edasta hankedokumente ega selgitusi e-posti teel ega muul viisil. Muudatused hanketeate kohta avaldatakse riiklikus riigihangete registris: https://riigihanked.riik.ee/register/HankedOtsing.html. Hankemenetlusest huvitatud isikutel jälgida informatsiooni hanke kohta nii riigihangete registris kui ka RKASi veebilehel.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 18. märts 2015 kell 14:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 606 3400 info@rkas.ee
Map-pin

Asukoht

P. Pinna 4
TALLINN, Eesti
P. Pinna 4 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Rekonstrueerimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 18. märts 2015
Tööde kestus 1 kuu