Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange siseruumide koristus- ja välisterritooriumi korrashoiuteenuse tellimiseks. Muudetud kvalifitseerimise tingimusi! Pakkumuste tähtaeg: 29.04.2015.

14. aprill 2015
Muudetud kvalifitseerimise tingimusi!
Sihtasutus Tallinna Teaduspark TEHNOPOL kuulutab välja avatud hanke siseruumide koristus- ja välisterritooriumi korrashoiuteenuse tellimiseks. Hankija soovib tellida siseruumide koristusteenust ja välisterritooriumi korrashoiuteenust vastavalt tehnilises kirjelduses toodud tingimustele.
Tööde kestus: 24 kuud.
Info ja dokumendid: E-riigihangete register.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 29. aprill 2015 kell 11:00.
LISATEAVE
  Hoonetega on võimalik tutvuda tööpäevadel kell 10.00-12.00, selleks eelnevalt telefonil 56800203 Arvo Vakra´ga kokku leppides.
Hankijal on õigus lükata tagasi kõik pakkumused enne hankelepingu sõlmimist, kui:
1. ükski pakkumus ei ole tunnistatud vastavaks;
2. kõikide vastavaks tunnistatud pakkumuste maksumused ületavad hankelepingu eeldatavat maksumust nii, et hange ei ole sellise maksumusega hankijale vastuvõetav;
3. riigihanke hankemenetluse toimumise ajal on hankijale saanud teatavaks uued asjaolud, mis välistavad või muudavad hankijale ebaotstarbekaks hankemenetluse lõpule viimise hankedokumentides sätestatud tingimustel.
Kirjalik teade kõikide pakkumuste tagasilükkamise kohta edastatakse pakkujatele viivitamata, kuid mitte hiljem kui 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava otsuse tegemisest arvates.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 4800200 info@tehnopol.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Hooldustööd, koristustööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 29. aprill 2015
Tööde kestus 24 kuud