Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst


21. aprill 2015
AS Emajõe Veevärk kuulutab välja hanke Tartu valla Sojamaa ja Vesneri külade ÜVK projekteerimiseks. Tartu valla Sojamaa ja Vesneri külade ühisveevärgi ja -kanalisatsioonitorustike ning reoveepuhasti rekonstrueerimiseks ehitusprojektide koostamine koos SA KIK tehnoloogilise projekti ja alternatiivide analüüsi nõuete täitmisega, arvestades KIKi finantseerimise korra lisa 10 nõudeid.
Käesoleva lepingu raames tuleb teostada Tartu valla Sojamaa ja Vesneri külade vee- ja kanalisatsioonitorustike ning reovee ülepumpla(te) ja reoveepuhastite uurimis-projekteerimistööd, s.h:
- Tehnoloogilise projekti koos alternatiivide analüüsiga koostamine (vastavalt KIKi Keskonnaprogrammi nõuetele)
- ehitusgeodeetilised uurimistööd
- ehitusgeoloogilised uurimistööd
- tehniliste tingimuste taotlemine
- vee- ja kanalisatsioonitorustike tööprojekti koostamine
- reoveepumplate projektide koostamine, s.h. elektripaigaldis ning automaatika (SCADA)
- reoveepuhastite projektide koostamine, s.h. elektripaigaldis ning automaatika (SCADA)
- teekatete taastamise projekti koostamine
- maa kasutusvalduse lepingute sõlmimiseks vajaliku dokumentatsiooni koostamine ja kooskõlastuste hankimine kuni notarilepingute sõlmimiseni
- reformimata riigimaale projekteeritavate rajatiste alusele maale riigi esindajaga allkirjastatud dokumentatsiooni koostamine maa kasutusvalduse seadmiseks
- seletuskirja (töökirjelduse) koostamine
- töömahtude loendite koostamine
- eelarve koostamine koos hinnapakkumiste võtmisega
- kõikide kooskõlastuste taotlemine ja saamine kommunikatsioonide valdajate (Elion, Elektrilevi), Maanteeameti, Keskkonnaameti, maaomanike ja ametkondlike instantside (Tartu Vallavalitsus) ja Tellija poolt.
- Ehituslubade taotlemine Tartu Vallavalitsuselt.
Torustike projekteerimisel tuleb arvestada kõigi olemasolevate klientide ühenduste tagamisega. Tellija esitab info lepinguliste klientide kohta peale lepingu sõlmimist vastavalt projekteerija taotlusele.
Sojamaa küla projekti orienteeruv töömaht on: vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimine ca 1500m, reoveepuhasti rekonstrueerimine.
Vesneri küla projekti orienteeruv töömaht on: vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimine ca 1000m, reoveepuhasti rekonstrueerimine.
Kuna käesolevat projekti rahastatakse läbi SA KIK Keskkonnaprogrammi, siis maksetähtaeg on 42 päeva. Projekti rahastatakse tingimusel, et enne projekteerimistöödega alustamist kooskõlastatakse põhimõtteline lahendus Keskkonnaministeeriumi veeosakonna projektide bürooga.
Tööde kestus: 7 kuud.
Pakkumised esitada 05.05.2015 11:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 731 1840 evv@evv.ee
Map-pin

Asukoht

Tartu vald, TARTUMAA, Eesti
 Tartu vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 5. mai 2015
Tööde kestus 7 kuud