Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud detailplaneering majutus-, kaubandus-, toitlustus- ja teenindushoonete ning paatide ja sukeldumisvarustuse hoidmiseks vajalike hoonete püstitamiseks.

01. juuni 2015
On algatatud Ranna detailplaneering ja otsustatud mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist..
Detailplaneeringu eesmärk on Maaüksuse jagamine kaheks krundiks. Üks majutus-, kaubandus-, toitlustus- ja teenindushoonete maakasutuse sihtotstarbega maaüksus. Teine maaüksus elamuhoonestuse kavandamiseks kodumajutuse eesmärgil. Kruntidele määratakse hoonestusalad. Maaüksust, katastritunnus 48301:006:0111, ei jagata, moodustatakse üks krunt. Krundile kavandatakse hoonestusala paatide ja sukeldumisvarustuse hoidmiseks vajalike hoonete püstitamiseks. Maaüksusel korrastatakse olemasolev lautrikoht ja määratakse ujuvatel plastpontoonidel asuvale paadisillale asukoht. Kruntidel asuvatele hoonestusaladele määratakse hoonete suurim lubatud arv, hoonete suurim lubatud ehitusalune pindala, hoonete suurim lubatud kõrgus. Määratakse vajalike kommunikatsioonide asukohad ja projekteerimistingimused. Planeeringuga esitatakse ettepanek vähendada Ranna kinnistul ehituskeeluvööndit planeeringueesmärkidele vajalikus ulatuses.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Saaremaa Pank OÜ, Panga, Saaremaa vald
+372 501 7200 info@panga.ee
Map-pin

Asukoht

Panga, Saaremaa vald, SAAREMAA, Eesti
 Panga, Saaremaa vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Pindala maa-ala 4,5 ha