Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange sildade omanikujärelevalve teenuse osutamiseks. Tähtaeg 21. august.

13. august 2015
Maanteeamet kuulutab välja hanke riigimaaneel nr 3 asuva Jõuga silla ja riigimaanteel nr 2 asuvate Ussisoo ja Köstriaugu sildade omanikujärelevalve teenuse osutamiseks. Järelevalve ülesandeks on teostada tehnilist, administratiivset ja lepingulist järelevalvet riigimaantee nr 3 Jõhvi-Tartu-Valga km 27,05 asuva Jõuga silla rekonstrueerimine ning riigimaanteel nr 2 asuvate Ussisoo ja Köstriaugu sildade remondi koos tehniliste projektide koostamisega üle töövõtjatega sõlmitavate ehitustöövõtulepingute ehitus- ja inseneritöödeks Tellija antud projektlahendite alusel.
Tööde kestus: 65 kuud.
Omanikujärelvalve teenus tellitakse ehitustööde riigihangetele „Ussisoo ja Köstriaugu sildade remont koos tehniliste projektide koostamisega“, mille hankedokumentidele on tagatud elektrooniline juurdepääs riigihangete registris, riigihanke viitenumbriga 165504, hankedokumentide lehel, ja „Riigimaantee nr 3 Jõhvi-Tartu-Valga km 27,05 asuva Jõuga silla rekonstrueerimine“, mille hankedokumentidele on tagatud elektrooniline juurdepääs riigihangete registris, riigihanke viitenumbriga 160574, hankedokumentide lehel.
Eeldatav töö alustamise aeg on Tellija kirjalikus korralduses märgitud aeg. Lepingus kindlaksmääratud ülesannete täitmise tähtaeg alates alustamisajast on 65 kuud.
Pakkumised esitada 21.08.2015 10:00.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 620 1200 info@transpordiamet.ee
Map-pin

Asukoht

MITU MAAKONDA, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Omanikujärelevalve
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 65 kuud
Esitamise tähtaeg 21. august 2015