Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering korterelamute ehitamiseks.

01. oktoober 2015
17.10.2015-31.10.2015 toimub Harku vallamajas (Kallaste tn 12, Tabasalu) ja valla kodulehel Tabasalu alevikus Ranna tee 5a, Ranna tee 5b, Luigapere 4 ja Luigapere 5 maaüksuste ning lähiala detailplaneeringu avalik väljapanek.
Detailplaneeringuga määratakse maa-alale kavandatud kruntide sihtotstarbed, ehitusõigused, juurdepääsuteed ja tehnovõrkude paigutus. Planeeringuga on kavandatud 3 kortermaja kokku kuni 12 korteriga ja 1 üksikelamu koos abihoonega. Hoonete kõrgused kuni 9 m. Lubatud katuse kalle on 25°-35°.
Juurdepääs planeeritavale alale on lahendatud Ranna teelt. Detailplaneeringuga kavandatakse suurem parkimisala 34 kohaga transpordimaale. Transpordimaal ehitatakse ehitusõiguse realiseerija poolt välja kõik vajalikud kommunikatsioonid ja teekate ning parkimisala. Lisaks korrastatakse ehitusõiguse realiseerija poolt kavandatav avaliku haljasala krunt, rajatakse kavandatud atraktsioonid (laste mänguväljak). Detailplaneering on kooskõlas Harku valla üldplaneeringuga, mille kohaselt paikneb planeeritav ala elamumaa juhtfunktsiooniga tiheasustusalal.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+358 407 328 765 reijo.liimatainen@kolumbus.fi
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 520279 daims@hot.ee
Map-pin

Asukoht

Tabasalu, Harku vald, HARJUMAA, Eesti
 Tabasalu, Harku vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil