Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Finantsvahendite taotlus veemajandusprojekti elluviimiseks.

24. jaanuar 2018
Kumna ja Tutermaa veemajandusprojekt on hetkel projekteerimisfaasis. Lisaks Kumna-Tutermaa veemajandusprojektile kavandab Strantum selleks aastaks veel kolme veemajandusprojekti Tabasalu-Rannamõisa, Muraste põhjaosa ja Vääna piirkonnas. Neist kahe esimese elluviimiseks on taotlused KIK-ile kaasrahastuse saamiseks esitatud ning need on menetlusel, Vääna veemajandusprojekti rahastustaotlus on plaanis esitada veebruaris. Positiivsete vastuste korral on Strantumil projektide elluviimisega kavas alustada aasta teises pooles.
Tabasalu-Rannamõisa veemajandusprojekti raames on plaanis Tabasalu alevikus laiendada ühisvee- ja -kanalisatsioonivõrku ning rekonstrueerida amortiseerunud vee- ja kanalisatsioonitorustikke; laiendada Rannamõisa küla ühisvee- ja -kanalisatsioonivõrku ning rajada Ilmandu külla ühisvee- ja -kanalisatsioonivõrk. Samuti on selle projekti raames kavas rekonstrueerida Keskuse, Sarapuu ning Allika puurkaevpumplad.
Muraste veemajandusprojekt näeb ette vee- ja kanalisatsioonivõrgu rekonstrueerimist ning laiendamist Muraste põhjaosas, et võimaldada kõigil Muraste reoveekogumisala majapidamistel liituda ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga.
Väänas on plaanis aga rekonstrueerida sealne veetöötlusjaam ning veevõrk kvaliteetse joogivee tagamiseks. Samuti soovitakse laiendada vee- ja kanalisatsioonivõrku, et võimaldada kõigil sealsesse reoveekogumisalasse jäävatel kinnistutel liituda ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Strantum OÜ, Tabasalu, Harku vald
+372 602 6480 strantum@strantum.ee
Map-pin

Asukoht

Harku vald, HARJUMAA, Eesti
 Harku vald, Eesti