Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange nõupidamisruumide laudade ostmiseks. Tähtaeg 21. veebruar.

16. veebruar 2017
Riigi Infosüsteemi Amet kuulutab välja hanke nõupidamisruumide laudade ostmiseks.
Tööde kestus: 2 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 21.02.2017 kell 11:00.
LISATEAVE
  -Hankija ei vastuta võimalike viivituste, tõrgete või katkestuste eest, mida põhjustavad e-riigihangete keskkonnas (edaspidi eRHR-is) hankija kontrolli alt väljas olevad asjaolud nagu vääramatu jõud, elektrikatkestused, häired pakkuja või hankija telefoni- või internetiühenduses või muude elektrooniliste seadmete ja vahendite, sh tarkvara töös. Hankija ei vastuta eRHR-i kasutamisest või mittekasutusest tekkinud kahjude või saamatajäänud tulu eest.
-Huvitatud isikud saavad hanketeate ja hankedokumentide kohta küsida selgitusi kirjalikul pöördumisel läbi eRHR-i teabevahetuse lehe. Pöördumine tuleb esitada eesti keeles. Telefoni või e-posti teel esitatud küsimusi vastu ei võeta. Küsimustele vastatakse 3 (kolme) tööpäeva jooksul selgituse saamise taotlusest arvates, lisades vastused eRHR-i teabevahetuse lehele. eRHR saadab automaatse teavituse vastuste lisamise kohta kõigile eRHR-is käesoleva riigihanke juurde registreerunud isikutele.
-Juhul kui pakkumus sisaldab sellist teavet, mida pakkuja peab konfidentsiaalseks, tuleb pakkumuses koos vastava põhjendusega ära näidata, milline teave on konfidentsiaalne.
-Vajadusel peab hankija kvalifitseeritud pakkujatega läbirääkimisi tehnilise kirjelduse, hankelepingu tingimuste ja pakkumuse maksumuse üle.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
663 0200 ria@ria.ee
Map-pin

Asukoht

Pärnu mnt 139a
TALLINN, Eesti
Pärnu mnt 139a Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Mööbel, sisustus
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 21. veebruar 2017
Tööde kestus 2 kuud