Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Aprillis alustatakse tänavate ja teede rekonstrueerimistöödega.

28. veebruar 2020
Viljandi Vabaduse platsi ja kesklinna tänavate uuendamine algab 1. aprillil.  Tallinna Teede AS on esitanud linnale detailse ajakava ja ehituse plaani.
1. aprillil algavate tööde esimene etapp puudutab Tallinna ja Vaksali tänavat ning Tasuja puiesteed, kus tehakse algust kõnniteede, sõidutee ja trasside ehitusega. Vaksali tänaval on tööde esimeses etapis kavas Tasuja – Kaalu lõigu ehitus spordihoone poolses küljes. Tallinna tänava vanalinna poolne kõnnitee valmib aprilli lõpuks, kaubamaja poolse kõnnitee ehitus algab mai keskel ja see valmib juuni lõpuks. Sõidutee ja trasside ehitus kestab aprilli keskpaigast kuni augusti lõpuni.
Ehituse teine etapp algab aprilli lõpus ja siis on kavas tööd Vabaduse platsil, Tasuja puiestee sõidutee osas ning Vabaduse plats 4 parklas ja juurdepääsuteel. Selles etapis ei tehta töid Vabaduse plats 6 ees olevas parklas ja elektriautode laadimispunktis. Vabaduse plats 6 lammutustööd algavad juuni keskel ja kestavad ligikaudu poolteist kuud. Pärimusmuusika festivali ajal lammutustöid ei tehta ja objekt konserveeritakse. Teise etapi tööd lõpetatakse oktoobri lõpuks.
Ehituse kolmas etapp avatakse juuni lõpus, kui tööd algavad Vaksali tänaval Hariduse – Kaalu lõigus. Selle etapi sõidutee valmib augusti ja kõnniteed oktoobri lõpuks.
Neljandas etapis tehakse töid Vana-Vaksali tänaval ja gümnaasiumi ümbruses. Sõidu- ja kõnniteede ehitus algab juuni keskel, raadamise ja kasvupinnase koorimisega alustatakse juba aprillis. Enamus selle etapi töid saab enne uue õppeaasta algust valmis. Septembris ja oktoobris tehakse töid üksikutes kõnniteelõikudes, parklaaladel ja paigaldatakse teine kiht asfalti.
Kogu objekti haljastus ja heakorratööd lõpetatakse 2021. aasta maikuus.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 435 4710 viljandi@viljandi.ee
Tööde teostaja
Briefcase
+372 606 1901 info@ttas.ee
Map-pin

Asukoht

VILJANDI, VILJANDIMAA, Eesti
 VILJANDI, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Teekatted, asfalteerimine, teetööd
  • Haljastus, heakorratööd
  • Veevarustus-, puhastussüsteemid
  • Valgustussüsteemid
  • Lammutus-, lõhkamistööd
  • Sademe-, vihmaveesüsteemid
Blueprint

Omadused

Tööde kestus aprill - 21.05.2021
Maksumus 2,58 mln €