Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange veesõidukite kerede ja pontoonide remont- ja hooldustöödeks. Tähtaeg 13. mai.

28. aprill 2016
Politsei- ja Piirivalveamet kuulutab välja avatud hanke veesõidukite plastkomposiitmaterjalist kerede ja pontoonide remont- ja hooldustööde tellimiseks. Lepingu esemeks on hankija veesõidukite plastkomposiitmaterjalist kerede ja täispuhutavast PVC-st või Hypalon-ist pontoonide (edaspidi asjad) hooldus- ja remonttööde (edaspidi tööd) tellimine.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 110 000 €.
Raamlepingu kestus: 24 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 13.05.2016 kell 11:00.
LISATEAVE
  - Kõigi pakkumuste tagasilükkamine
1.Hankijal on õigus lükata tagasi pakkumus igal ajal enne hankelepingu sõlmimist, ettenägematutel ja hankijast mitteolenevatel põhjustel, kui vastavaks tunnistatud pakkumuse maksumus ületab hankelepingu eeldatavat maksumust või hankija reaalseid rahalisi võimalusi või kui riigihanke hankemenetluse toimumise ajal on hankijale saanud teatavaks uued asjaolud, mis välistavad või muudavad hankijale ebaotstarbekaks hankemenetluse lõpuleviimise HD-s esitatud tingimustel.
2.Kirjalik teade pakkumuse tagasilükkamise kohta esitatakse pakkujale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava otsuse tegemisest arvates.
- Tehnilised tõrked: hankija ei vastuta võimalike viivituste/tõrgete/katkestuste eest, mida põhjustavad e-riigihangete keskkonnas hankija kontrolli alt väljas olevad asjaolud nagu vääramatu jõud, elektrikatkestused, häired telefoni/interneti ühenduses või muude elektrooniliste seadmete/vahendite/tarkvara töös. Hankija ei vastuta e-riigihangete keskkonnas kasutamisest või mittekasutamisest tekkinud kahjude või saamata jäänud tulu eest.
- Selgitused: hankedokumentide sisu kohta saab selgitusi eesti keeles kirjalikul pöördumisel läbi e-riigihangete keskkonna teabevahetuse lehe. Pöördumine tuleb vormistada eesti keeles. Telefoni/e-posti teel esitatud küsimusi vastu ei võeta. Hankija vastab pöördumistele 3 (kolme) tööpäeva jooksul vastava taotluse saamisest arvates, lisades vastused e-riigihangete teabevahetuse lehele.
- Pakkuja märgib pakkumuses ära teabe, mis on konfidentsiaalne ja lisab vastava põhjenduse (vajadusel). Hankija ei avalikusta pakkujatelt saadud informatsiooni, kui õigusaktides ei ole sätestatud teisiti.
- Turuosaliste tagasiside riigihangetele: https://www.siseministeerium.ee/et/tagasiside_riigihangetele.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 612 3000 info@politsei.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Remonttööd
  • Hooldustööd, koristustööd
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 24 kuud
Esitamise tähtaeg 13. mai 2016