Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange hüdrogeoloogiliseks uuringuks. Tähtaeg 19. mai.

06. mai 2016
Osaühing Tootsi Kommunaal kuulutab välja hanke Tootsi alevi joogiveega varustamiseks madalama puurkaevu rajamise võimalikkuse hüdrogeoloogiliseks uuringuks.
- Olemasoleva materjaliga põhjalik tutvumine (olemasolevad veekvaliteedi ja puurkaevude tehnilised andmed lähiümbruse puurkaevudest, Eesti Geoloogiafond, Ehitusgeoloogia andmekogu Maa-ametis jms), Konsultant on pakkumuse koostamise käigus kohustatud tutvuma ja edasiste tööde käigus kasutama Eesti Geologiafondi aruandega: „Tootsi alevi põhjavee tarbevaru hinnang“. M. Lelgus, Eesti Geoloogiakeskus, 2002, Geoloogiliste tööde registreerimise number: GL-02-37, Aruande EGF inventari number: 7440;
- Tööde metoodika ja läbiviidava tehnoloogia kirjeldus ning selle esitamine ülevaatamiseks Tellijale on kohustuslik enne puurkaevu puurimise alustamist; aja kokkuhoiu mõttes puurkaevu projekti koostamine on lubatud paralleelselt olemasoleva materjali analüüsimise käigus;
- Uue madalama puurkaevu puurimine (eeldatavalt ca 30 m sügav, sügavuse määrab Konsultant tulenevalt eelnevatest Tellija põhieeldustest) skeemil näidatud asukohta.
Hankija ei määra puurkaevu lõplikku sügavust ega võta endale vastutust eelnimetatud 30 m kriteeriumi osas.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 18 000 €.
Tööde kestus: 56 päeva.
Täitmistagatis, 10% lepingu hinnast krediidi- või finantseerimisasutuse või kindlustusandja garantiina või rahasumma deponeerimisena Hankija arveldusarvele EE051010220035716016 SEB pank.
Hankedokumendid saab alla laadida riigihangete registrist.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 19.05.2016  kell 11:00.
LISATEAVE
  Tegemist on läbirääkimistega lihthankega. Üldjuhul toimuvad antud lihthankes läbirääkimised peale pakkumuste esitamist. Selleks kasutame riigihangete registris olevat tehnilist lahendust, saata pakkumus kohandamisele ja määrata kohandatud pakkumuste esitamise tähtpäev. Läbirääkimiste küsimused saavad olla: maht, hind ja ajakava. Hankijapoolne pakkumuse hind on esitatud ka käesolevas hanketeates ning selleks on 18 000 EUR, millele lisandub käibemaks.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Tootsi Kommunaal OÜ, Tootsi, Põhja-Pärnumaa vald
Map-pin

Asukoht

Põhja-Pärnumaa vald, PÄRNUMAA, Eesti
 Põhja-Pärnumaa vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Geoloogia, geodeesia
  • Ekspertiis, uuringud
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 56 päeva
Esitamise tähtaeg 19. mai 2016