Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange omanikujärelevalve teenuse osutamiseks. Tähtaeg 16. mai.

10. mai 2016
Tartu Linnavalitsus kuulutab välja hanke omanikujärelevalve teenuse osutamiseks Roosi tn II etapi ja Muuseumi tee rekonstrueerimisel. Tartu linnavalitsus koos Elektrilevi OÜga ja ASiga Tartu Veevärk on kuulutanud välja konsolideeritud riigihanke Tartu linnas, Roosi tn II etapi rekonstrueerimiseks (riigihanke viitenumber 172738) ja koos Elektrilevi OÜga, Tartu Vallavalitsuse ja ASiga Tartu Veevärk riigihanke Muuseumi tee rekonstrueerimiseks (riigihanke viitenumber 172739). Hanketingimuste kohaselt on Roosi tn ja Muuseumi tee rekonstrueerimise periood 3 kuud alates hankelepingu sõlmimisest. Ehitustööd peavad olema lõpetatud Eesti Rahva Muuseumi avamise eelselt, st hiljemalt 20.septembriks 2016.
Roosi tn rekonstrueerimistööde teostamise riigihangete käigus edukaks osutunud pakkujaga sõlmitakse Roosi tn rekonstrueerimiseks 3 töövõtulepingut: 1. Roosi tn rekonstrueerimistöödeks, lepingu Tellija on Tartu Linnavalitsus; 2. Roosi tn elektrivarustuse ehitamiseks, lepingu Tellija on Elektrilevi OÜ ja 3. Roosi tn sademeveesüsteemi ehitamiseks ASiga Tartu Veevärk.
Muuseumi tee rekonstrueerimiseks sõlmitakse neli töövõtulepingut:1. Muuseumi tee rekonstrueerimistöödeks lõigus Narva mnt-Roosi tn ristmik, lepingu Tellija on Tartu Linnavalitsus; 2. Muuseumi tee elektrivarustuse ehitamiseks, lepingu Tellija on Elektrilevi OÜ ja 3. Muuseumi tee sademeveesüsteemi ehitamiseks ASiga Tartu Veevärk ja 4. Muuseumi tee rekonstrueerimiseks lõigus Roosi tn – Raadiraja tn, lepingu tellija on Tartu Vallavalitsus.
Käesoleva riigihanke objektiks on eelpoolnimetatud riigihangete tulemusena sõlmitavate töövõtulepingute kohaste tööde omanikujärelevalve teenuse osutamine. Omanikujärelevalve teenuse osas sõlmitakse eraldi lepingud linna piires oleva Roosi tn ja Muuseumi tee rekonstrueerimise omanikujärelevalveks ja valla piires oleva Muuseumi tee (Roosi-Raadiraja) omanikujärelevalveks.
Tööde kestus: 110 päeva.
Pakkumised esitada 16.05.2016 09:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 736 1111, 1789 (infotelefon) lv@tartulv.ee
Map-pin

Asukoht

Roosi, Muuseumi tee
TARTU, TARTUMAA, Eesti
Roosi, Muuseumi tee TARTU, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Omanikujärelevalve
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 16. mai 2016
Tööde kestus 110 päeva