Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange arvete digiteerimiseks, e-arvete haldusteenuseks ja PMen-ga infovahetuseks. Tähtaeg 16. juuni.

01. juuni 2016
Rakvere Linnavalitsus kuulutab välja avatud hanke ostuarvete digiteerimiseks, e-arvete haldusteenuseks ja PMen-ga infovahetuseks. Riigihanke objektiks on Rakvere linnale ja hallatavatele asutustele laekunud ostuarvete digiteerimine ja internetipõhine digiteeritud arvete (e-arvete) elektrooniline menetlemise teenus (edaspidi teenus). Pakutav lahendus peab võimaldama ostuarvetele kontode ja kontolaiendite lisamist ja ostuarvete elektroonilist kinnitamist. Samuti peab lahendus võimaldama nii e-arvete kui ka nendega seotud menetlusinfo arhiveerimist.
Tööde kestus: 36 kuud.
Hankedokumendid saab alla laadida riigihangete registrist.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 16.06.2016 kell 10:00.
LISATEAVE
  *Pakkumusi hinnatakse madalaima kogumaksumuse alusel, kusjuures madalaima kogumaksumuse leiab hankija näitliku teenuse osutamise kuumaksumuse leidmise teel, st liites 1000 paber- või pdf. arve digiteerimise maksumuse ja 200 e-arve menetlemise maksumusega. Tegemist on hinnanguliste Teenuse osutamise mahtudega, milliseid hankija kasutab kuupõhise näidismaksumuse leidmiseks. Hankija selgitab, et ta ei ole kohustatud teenuse osutajalt teenust käesolevas punktis nimetatud mahtudes igakuiselt tellima, teenuse tellimise maht oleneb hankija reaalsetest vajadustest.
*Hankija tunnistab edukaks pakkumuseks kõige madalama koguhinnaga pakkumuse. Kui võrdse hinnaga pakkumusi on rohkem kui üks, tunnistatakse edukaks pakkumuseks pakkumus, mille ühe paber- või PDF arve vastuvõtmise, paberilt või PDF dokumendist digiteerimise, menetlemise e-arvete menetluse süsteemis ja Hankija finantsinfosüsteemi edastamise maksumus ilma käibemaksuta on väiksem.
*Hankijal on õigus lükata kõik pakkumused tagasi, kui:
- kõige madalama hinnaga hankedokumentides esitatud tingimustele vastav pakkumus ületab hankelepingu eeldatava maksumuse ja Hankija finantseerimisvõimalused;
- ilmnevad asjaolud, mida riigihanke väljakuulutamisel ei olnud võimalik ette näha ja mille mõjutavad oluliselt hankelepingu täitmise võimalikkust;
- ilmnevad asjaolud, mille puhul hankelepingu sõlmimine poleks otstarbekas;
- hankelepingu finantseerimistingimused on muutunud.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 322 5870 linnavalitsus@rakvere.ee
Map-pin

Asukoht

RAKVERE, LÄÄNE-VIRUMAA, Eesti
 RAKVERE, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 16. juuni 2016
Tööde kestus 36 kuud