Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange veebilahenduste arendus- ja hooldusteenuseks. Tähtaeg 5. mai.

27. märts 2017
Riigikogu Kantselei kuulutab välja avatud hanke Riigikogu veebilahenduste arendus- ja hooldusteenuseks. Riigikogu veebilahenduste arendus- ja hooldusteenus sisaldab:
1. arendusteenus 48ks kuuks – Arendusteenuste tellimisel lepitakse arendusprojektide detailsem sisu, skoop ja maht Hankija ja Pakkuja poolt kokku iga kord eraldi ning vormistatakse hankelepingu lisadena. Arendustööd hõlmavad endas järgmisi töid: analüüsitööd, kujundustööd, projektijuhtimine, prototüüpimine, programmeerimine, väliste infosüsteemidega liidestamine, dokumenteerimine, testimine, juurutamine, garantiitööd, otsingumootoritele optimeerimine (SEO) ja analüütika tööd, veebilehtede sisutööd.
2. hooldusteenus 48ks kuuks – Hooldusteenust arvestatakse teostatud töötundide põhiselt ning hooldusteenus sisaldab ka väikesemahulisi arendustöid. Tellija tellib igakuist hooldusteenust vastavalt vajadusele ning hooldusteenuse sisu lepitakse kokku jooksvalt. Pakkuja peab tagama võimekuse teha hooldustöid vähemalt kakskümmend tundi (20 h) kuus.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 05.05.2017 kell 10:30.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 631 6521 riigikogu@riigikogu.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Tööde kestus 48 kuud
Esitamise tähtaeg 5. mai 2017