Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Valitud töövõtja tänavalõigu rekonstrueerimiseks. Tööde lõpp augustis.

25. aprill 2017
Tallinna Kommunaalameti poolt välja kuulutatud riigihankele „Vabaõhumuuseumi tee (Paldiski mnt – Vabaõhumuuseumi tee 8) rekonstrueerimine“ laekus 10. aprillil 2017 seitse pakkumust. Soodsaima pakkumuse esitas Nordecon AS.
Vabaõhumuuseumi tee rekonstrueerimistööde mahus rajatakse 6,5 m laiune 1+1 sõidurajaga sõidutee ja 4 m laiune kergliiklustee ning rajatakse 48 parkimiskohaga parkla. Liikluse rahustamiseks rajatakse sõiduteele künnised ning ülekäiguradadele eraldussaared. Ülekäiguradadele paigaldatakse vaegnägijate liikumise hõlbustamiseks reljeefsed kõnniteeplaadid ning rajatakse ülekäiguradade erivalgustus. Rajatakse sademeveekanalisatsioon ning korrastatakse töömaas olevad kaevud. Lisaks teostatakse tänaval asuvate puude hoolduslõikust ning likvideeritakse ohtlikud ja ebasobivas kasvukohas paiknevad puud. Likvideeritavad puud asendatakse uutega ning istutatakse ka üle tuhande uue põõsasistiku.
Tööd teostatakse paralleelselt Haabersti ristmiku rekonstrueerimistöödega arvestades mõlema objekti ajutiste liikluskorralduste muudatustega.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 645 7191 kommunaal@tallinnlv.ee
Briefcase
+372 626 0600 info@tpj.ee
Tellija esindaja
Teekatted, asfalteerimine, teetööd
Briefcase
+372 615 4400 nordecon@nordecon.com
Map-pin

Asukoht

Paldiski mnt – Vabaõhumuuseumi tee 8
Haabersti linnaosa, TALLINN, Eesti
Paldiski mnt – Vabaõhumuuseumi tee 8 Haabersti linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Tööde kestus 22.05.2017 - 25.08.2017