Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange kooli remonttöödeks. Tähtaeg 3. august.

22. juuli 2016
Riigi Kinnisvara Aktsiaselts kuulutab välja hanke Nurme Kooli remonditöödeks. Nurme kooli koridori ja ruumide viimistlus, uste tugevdamine ja asendamine uutega ning vihmaveesüsteemi uuendamine.
Tööde kestus: 1 kuu.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 03.08.2016 kell 11:00.
LISATEAVE
  Hankedokumentide ja hanketeate kohta täiendava informatsiooni saamiseks esitada pöördumine järgmisel e-posti aadressil: Raigo.Kalamees@rkas.ee
Hankedokumendid ja nende muudatused, samuti selgitused hanketeate ja hankedokumentide kohta avaldatakse üksnes Riigi Kinnisvara AS veebilehel, rubriigis „Hanked“, „Alla siseriikliku piirmääraga riigihanked“: http://www.rkas.ee/hanked-ja-pakkumised/alla-siseriiklikku-piirmaaraga-riigihanked. Selgitused avaldatakse RKASi veebilehel 3 (kolme) tööpäeva jooksul selgitustaotluse laekumisest arvates. Hankija ei ole kohustatud edastama ega edasta hankedokumente ega selgitusi e-posti teel ega muul viisil, v.a. kui see on tingitud Hankija sidevahendite, andmebaaside vm IT-lahenduse mittetoimimisest, mistõttu ei ole ajutiselt võimalik dokumente veebilehel avaldada. Muudatused hanketeate kohta avaldatakse riiklikus riigihangete registris: https://riigihanked.riik.ee/register/HankedOtsing.html. Palume hankemenetlusest huvitatud isikutel jälgida informatsiooni hanke kohta nii riigihangete registris kui ka RKASi veebilehel.
Hanke objektiks oleva(te) hoone(te)ga on võimalik kohapeal tutvuda, milleks palume eelnevalt registreeruda: Raigo Kalamees Raigo.Kalamees@rkas.ee, tel 5200896.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 606 3400 info@rkas.ee
Map-pin

Asukoht

Päinurme, Järva vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Päinurme, Järva vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Remonttööd
  • Viimistlustööd
  • Sademe-, vihmaveesüsteemid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 3. august 2016
Tööde kestus 1 kuu