Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange jõuluvalgustuse seadmiseks ja hooldamiseks. Tähtaeg 1. oktoober.

26. september 2018
Türi Haldus korraldab alla lihthanke piirmäära riigihanke Türi linna ja valla jõuluehtesse seadmiseks ja heatasemeliseks hooldamiseks.
Kõik jõulukaunistused, mis ei ole puudel ja tuleb paigaldada, asuvad Türi Halduse hoone keldris Wiedemanni 1 Türi. Jõulukaunistused annab üle energeetik Urve Meerits. Jõulukaunistuste töökorda seadmine on pakkuja ülesanne. Jõulukaunistused saavad toite tänavavalgustusest ja toite ühenduse teeb neile pakkuja. Kõik juhtmed peavad paiknema nii, et nad ei takistaks liiklemist ja oleks inimeste käeulatusest kõrgemal. Pakkuja peab enne tööde alustamist kooskõlastama tööd tänavavalguse hooldajaga
Kõigi tööde teostamiseks on vajalik tõstuk ja pakkuja peab omama elektritööde teostamise pädevustunnistust. Hind peab sisaldama nii montaaži, demontaaži, regulaarset kontrolli ja ka vahepealset rikete likvideerimist (maksimaalne rikke likvideerimine 4 tundi).
1. Teeäärsetele alleepuudele Viljandi tänaval raudtee ülesõidust kuni Wiedemanni ristmikuni (48 puud) ja keskväljaku ringist kuni kultuurimajani (18 puud) valguskettide paigaldamine tähtajaga 16.november ja ühendamine tänavavalgustusega vastavalt hankija korraldusele (Tulede süütamine mitte ennem kui 19.11 ja mitte hiljem kui 2.12.2018 vastavalt tellija öeldud kellaajal). Kokku on 66 puud, igale puule paigaldatakse 1 kett pikkusega 20 m. Kindlasti tuleb paigaldada Tervisekeskuse ees olevale puule valguskett.
2. Kooli pargi keskkohas asuva kokku 4 suure puu ehtimine (puud näitab Urve Meerits) ning ühendamine pargi valgustusega tähtajaga 16.november 2018. Ühele puule paigaldada 6 valgusketti nn lumepallid, ketid tuleb kerida ümber põhiokste. Ühe keti pikkus 12m, vool 230V, 6 harukarpi ja pirnid komplektis.
3.Männipargis ühe suure puu eelnevalt paigaldatud valguskettide ühendamine tänavavalgustusega ja korrasoleku kontrollimine ning vajadusel parandamine, tähtajaga 16.november 2018.
4.Keskväljaku ringis olevale neljale valgustile paigaldada  jõulutäht Aries 150 ja jõulukaunistus Louise, kõrguslikult üksteise peale st Louise on kõrguslikult all pool ja täht tema kohal. Ühendamine tänavavalgustusega vastavalt hankija korraldusele (Tulede süütamine mitte ennem kui 19.11 ja mitte hiljem kui 2.12.2018 vastavalt tellija öeldud kellaajal). Kõigil neljal tänavavalguspostil on elektri väljavõte olemas.
5.Tallinna tn äärsetele valgustuspostidele paigaldada 16 novemberiks 17 jõulukaunistust  : kuused alates ujulast ja jõulutähed Aries 150 ringi juures oleva parkla servas olevatest valgustuspostidest kuni Väike-Pärnu tänavani (vastavalt skeemile). Ühendamine tänavavalgustusega vastavalt hankija korraldusele (Tulede süütamine mitte ennem kui 19.11 ja mitte hiljem kui 2.12.2018 vastavalt tellija öeldud kellaajal).
6. Paide tn valguspostidele linna algusest 16 novemberiks 15 jõulutähte Aries 150 (vastavalt skeemile). Ühendamine tänavavalgustusega vastavalt hankija korraldusele (Tulede süütamine mitte ennem kui 19.11 ja mitte hiljem kui 2.12.2018 vastavalt tellija öeldud kellaajal).
7.Viljandi tn valguspostidele linna algusest 16 novembriks 18 jõulutähte Aries 150 (vastavalt skeemile)  ja ühendamine tänavavalgustusega vastavalt hankija korraldusele (Tulede süütamine mitte ennem kui 19.11 ja mitte hiljem kui 2.12.2018 vastavalt tellija öeldud kellaajal).
8. Türi kesklinna pargis kasvava okaspuu ehtimine jõulupuuks tähtajaga 2. detsember  ja jõulupuu valgustuse heatasemeline hooldamine. Türi jõulupuul on jõulukaunistused siilid puul (peale kolme kuninga päeva jäävad edasi puule). Tulede süütamine 2.12.2018 vastavalt tellija öeldud kellaajal. Kesklinna jõulupuul peavad tuled põlema 24 tundi iga päev
9. Säreveres (siilid on puul ja peale kolme kuninga päeva jäävad edasi puule ) ja Türi-Allikul kasvava okaspuu jõulupuuks ehtimine tähtajaga 2.detsember ja jõulupuu valgustuse heatasemeline hooldamine. Tulede süütamine 2.12.2018. Mõlemad jõulupuud peavad olema valgustatud kogu päev st 24 tundi.
10. Kärus asuva kasvava okaspuu eelnevalt paigaldatud valguskettide ühendamine tänavavalgustusega ja korrasoleku kontrollimine ning vajadusel parandamine (valgusketid on puul ja peale kolme kuninga päeva jäävad edasi puule ) tähtajaga 2.detsember ja jõulupuu valgustuse heatasemeline hooldamine. Tulede süütamine 2.12.2018.  Jõulupuul peavad tuled põlema 24 tundi iga päev.
11. Väätsal asuva kasvava okaspuu jõulupuuks ehtimine (sinised valgusketid on puul ja peale kolme kuninga päeva jäävad edasi puule need kaunistused mis olid puul, kollased lisatakse 6 tk) ning jõulukaunistuse asetamine tippu tähtajaga 2.detsember ja jõulupuu valgustuse heatasemeline hooldamine. Vastavalt vajadusele tuleb lisada kette. Tulede süütamine 2.12.2018.
12.Reopalus, Lõõlas ja Piiumetsas kasvava okaspuu eelnevalt paigaldatud valguskettide ühendamine tänavavalgustusega ja korrasoleku kontrollimine ning vajadusel parandamine tähtajaga 2.detsember ja jõulupuude valgustuse heatasemeline hooldamine (valgusketid on puul ja jäävad puudele). Tulede süütamine 2.12.2018.
13. Türi kaubamaja vastas oleva parkla taha valguskettide paigaldamine (3tk)
Pärast kolmekuningapäeva ülejärgmisel päeval (8.jaanuar) tulede välja lülitamine ja seejärel nende kaunistuste maha võtmine, millised paigaldati, ning üleandmine tervelt ja korrastatult (nt. iga valguskett eraldi kaablisidemega kokkutõmmatult) Türi Halduse ruumidesse energeetikule. Jõulukaunistuste mahavõtmise viimane päev on 3.märts 2019.a.
Pakkumises näidata:
    pakkuja nimi, registrikood, asukoht, pakkuja esindaja nimi ja kontaktandmed;
    koopia pädevustunnistusest;
    tööde maksumus objektide kaupa.
    tööde kogumaksumus ilma ja koos käibemaksuga.
    Linnaruumis teostatud kolme viimase aasta taoliste tööde loetulu, kus on paigaldatud, hooldatud ja mahavõetud kaunistusi/ehteid
Hinnapakkumise esitamise viimane tähtaeg on esmaspäev, 1. oktoober 2019.a. kell 14.00 Türi Haldus, Wiedemanni 1, Türi või e-meili aadressil tyrihaldus@tyri.ee
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 385 0277 tyrihaldus@tyri.ee
Map-pin

Asukoht

Türi vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Türi vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Valgustussüsteemid
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 1. oktoober 2018