Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Ideekonkurss tulekahjus hävinenud kombainikuuri asukohale uue hoone/rajatise ehitamiseks. Tähtaeg 14. november.

04. november 2016
Vastse-Kuuste kuulutab välja ideekonkurssi eesmärgiga saada Vastse-Kuuste alevikus Turuplatsi maaüksusel asuva tulekahjus hävinenud kombainikuuri asukohale uue hoone/rajatise ehitamiseks ideekavand, mis arvestaks kogukonna soove ja huvisid parimal moel.
Konkursi käigus otsitakse ideelahendust hävinenud hoonele uue kasutusfunktsiooni leidmiseks koos investeeringu rahastusallika ja ülalpidamiskulude katmisallika näitamisega. Endine kombainikuur asub maa-alal, mille sihtotstarve on ühiskondlike ehitiste maa. Sellest tulenevalt on eelistatud kultuuri- ja spordivaldkonda kuuluvad ideed. Rahastamise ja ülalpidamiskulude kajastamisel peab lähtuma nende kulude reaalsest kaetavusest. EL struktuurfondide ja muude rahastamisallikate puhul näidata ära programm/alamprogramm.
Konkursist võivad osa võtta ettevõtted, mittetulundusühingud/seltsingud ning eraisikud.
Ideekavand koos investeerimisallika ja ülalpidamist katva tegevusplaaniga esitada aadressil Vastse-Kuuste Vallavalitsus Vastse-Kuuste alevik 63601, märksõna „Endise kombainikuuri ideekonkurss".
Ideekavandi esitaja peab arvestama, et Turuplatsi maaüksuse omanik on Vastse-Kuuste vald. Võitnud ideekavandi teostajal on võimalik taotleda hoonestusõiguse seadmist nimetatud maaüksusele.
Ideekavandite hindamisel lähtutakse sellest, kui reaalselt rakendatav, sobiv antud keskkonda, originaalne või uuenduslik idee on.
Sobivate tööde puudumisel on hindamiskomisjonil õigus kuulutada konkurss nurjunuks.
Esitatud ideekavandid vaatab läbi hindamiskomisjon koosseisus Tarvo Asur, Lennart Liba, Maldur Muttik, Katrin Peil, Peep Potter.
Ideekavandid esitada 14. november 2016 kell 9.00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Vastse-Kuuste Vallavalitsus , Vastse-Kuuste, Põlva vald
+372 792 0335 vald@vkuuste.ee
Map-pin

Asukoht

Turuplatsi
Vastse-Kuuste, Põlva vald, PÕLVAMAA, Eesti
Turuplatsi Vastse-Kuuste, Põlva vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 14. november 2016