Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange fiidrite rekonstrueerimiseks. Tähtaeg 19. jaanuar.

13. jaanuar 2017
Elektrilevi OÜ kuulutab välja hanke Jõgeva maakond, Puurmani vald, Puurmani-Mäenda ja Puurmani Tehase fiidrite rekonstrueerimiseks (IL3763).
Ehitustööde teostamine vastavalt lisatud projektile. Tööde üleandmise tähtaeg 29.06.2017.
AJ, trafo, KP kaabel ja mastivõimsuslüliti on Elektrilevi OÜ poolt tellitud (vaata hanke lisainformatsiooni). Komplektalajaamade eeldatav tarneaeg on 15.05.2017.
Enne lõpliku hinnapakkumuse esitamist on töövõtjal vajalik tutvuda objektiga, projektiga ning võrrelda spetsifikatsioonis toodud koguseid plaanidel ja skeemidel kirjeldatud kogustega. Pakkumus peab sisaldama kõiki materjale, ka muid abimaterjale, mida spetsifikatsioonis ja plaanidel näidatud ei ole, kuid mis on vajalikud tööde normaalseks teostamiseks ning süsteemi normaalseks funktsioneerimiseks pärast ehitustöid. Erinevuste ja muude ebatäpsuste avastamisel tuleb sellest hanke ajal teada anda. Hinnapakkumuse esitamisega kinnitab töövõtja, et kõik tööd on üheselt arusaadavad ning hinnapakkumuses on arvestatud ka kõikide kaasnevate töödega.
Enne tööde alustamist teavitada tööde tegemisest puudutatud kinnistute omanikke tähitud kirjaga või võtta maaomaniku nõusolek allkirjaga asendiplaanile.
Kui tööde käigus selgub vajadus muuta Töö mahtu, tuleb see kokkuleppida tellimuse esitajaga.
Pakkumised esitada 19.01.2017 09:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 715 4230 elektrilevi@elektrilevi.ee
Map-pin

Asukoht

Põltsamaa vald, JÕGEVAMAA, Eesti
 Põltsamaa vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 19. jaanuar 2017