Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange mootorikütuste ja tanklateenuste ostmiseks. Tähtaeg 9. veebruar.

25. jaanuar 2017
Vabariigi Presidendi Kantselei kuulutab välja avatud hanke mootorikütuste ja tanklateenuste ostmiseks. Raamlepingu esemeks on hankedokumentides esitatud tingimustel ja korras
1. mootorikütuste (bensiin 95, bensiin 98, diiselkütus (sh talvine)) ja
2. tanklateenuste (eelkõige autopesuteenuse ning tarvikute)
ostmine jamüügi korras Eesti Vabariigi territooriumil.
Eeldatavalt 20 000 liitrit bensiini ja 10 000 liitrit diiselkütust ning 250 autopesu aastas. Auto tarvikute ostu eeldatav maksumus on 500 eurot aastas.
Hankijal on õigus suurendada või vähendada mootorikütuste ja tanklateenuste ostmise mahtu vastavalt tegelikule vajadusele ja/või eelarvelistele võimalustele.
Eeldatav maksumus ilma käibemaksuta: 120 000 €.
Raamlepingu kestus: 36 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 09.02.2017 kell 11:00.
LISATEAVE
  Pakkumus peab olema digitaalselt allkirjastatud (register võimaldab digiallkirjastamist Eesti ID-kaardiga) pakkuja seadusliku esindaja või tema poolt volitatud isiku poolt. Volitatud esindaja lisab pakkumuse dokumentidele volikirja.
Juhul, kui digiallkirjastamine ei ole võimalik (nt piiriülesed pakkujad) või pakkumuse koosseisus on originaaldokumente, mida ei ole võimalik esitada elektroonsel kujul, esitatakse need skaneerituna läbi registri, kuid nõutud originaaldokumendid edastatakse pakkumuse esitamise tähtajaks Hankijale. Erinevuste esinemisel originaaldokumendi ja selle koopia vahel loetakse õigeks ning lähtutakse originaaldokumendi sisust. Hankija aktsepteerib esitatavate pakkumuse dokumentide osas üldlevinud formaate – .pdf (Portable Document Format), .txt (Text), .rtf (RichTextFormat), .odt (Open Office) ja MS Office formaadid. Pakkumuse dokumentide mahu piirangud on 5MB ühe dokumendi kohta ja 20 MB pakkumuse kogumahu kohta. Ilma digiallkirjata saab esitada dokumente kogumahus kuni 100 MB. Vajadusel esitatakse dokumendid ja andmed, mis ületavad mahupiiranguid Hankijale eraldi andmekandjal ning edastatakse need Hankijale pakkumuste esitamise tähtajaks. Pakkuja poolt esitatavate dokumentide krüpteerimine ei ole vajalik ega nõutav, kuna riigihangete registris on tagatud riigihangete seaduses sätestatud pakkumuste konfidentsiaalsus ning pakkumusi saab avada ja nende sisuga tutvuda alles pärast pakkumuste esitamise tähtaja möödumist.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 631 6207 andress@vpk.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 9. veebruar 2017
Tööde kestus 36 kuud