Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Väljastatud ehitusluba rannahoone ehitamiseks.

27. veebruar 2017
Valminud on Haabneeme rannahoone projekt ja mahtudelt järgnev: hoone kõrgus maapinnast on 11,0 m. Hoone suletud netopind on 423 m². Hoonel on kolm terrassi: esimesel korrusel on terrassiala 299,5 m², teisel korrusel on terrassiala  20 m² ja katuseterrass 130 m². Hoone  idaküljele on projekteeritud suurem klaaspind, lõuna ja lääne poole on projekteeritud klaasfassaadid ja terrassid. Kasutatakse keskkonda sobivaid viimistlus- ja soojustusmaterjale, fassaadidel kasutatakse heledaid toone ja lääneküljele klaaspindade kohale on projekteeritud väljaulatuvad terrassid ja varikatused.
Hoone esimene korrus on projekteeritud aastaringseks toitlustamiseks ning samuti rannarahva teenindamiseks suvisel ajal. Restorani saali mahub u 50 inimest. Esimese korruse terrassile u 100 inimest ja katuseterrassile u 50 inimest. Hoone esimesel korrusel paiknevad tehnoruumid, restorani köök, baar ja teenindussaal, tualett ning lao- ja abiruumid.
Teisele korrusele on kavandatud saal 60-70 inimesele. Hoone teisel korrusel asub teeninduspind ja avatud planeeringuga saal, kust pääseb ülemistele terrassidele ning mis on esialgselt plaanitud rentimiseks üritusteks ja konverentsideks, kuid võimalik kasutada ka muuks otstarbeks nt treeningsaal, restoran, minispaa vms.
Ehitamisega soovitakse alustada esimesel võimalusel, kui sobiv ehitaja leitud ja ilm lubab. Esimeses etapis valmib vundament ning seejärel püstitatakse kandekonstruktsioonid. Eesmärk on korraldada ehitustööd ja ajakava selliselt, et see ei segaks rannamõnusid nautima tulnud inimesi.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Rannahoone OÜ, Haabneeme, Viimsi vald
+372 520 0083 marko.niimeister@eesti.ee; martin@raha24.ee
Projekteerimine
Briefcase
+372 607 0808 abkorrus@abkorrus.ee
Map-pin

Asukoht

Väike-Viimsiranna
Haabneeme, Viimsi vald, HARJUMAA, Eesti
Väike-Viimsiranna  Haabneeme, Viimsi vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Korruseid 2
Pindala netopind 423 m²
Kõrgus 11,0 m