Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange registrite majutuseks. Tähtaeg 31. märts.

16. märts 2017
Tallinna Linnaplaneerimise Amet kuulutab välja avatud hanke Tallinna Linnaplaneerimise Ameti registrite majutuseks. Riigihanke eesmärk on leida Tallinna ruumiandmete registri (TAR) ning Tallinna planeeringute registri (TPR) jaoks Tallinna Linnaplaneerimise Ameti (TLPA) vajadusi kõige paremini rahuldav majutuslahendus.
Tööde kestus: 36 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 31.03.2017 kell 09:00.
LISATEAVE
  1. Pakkuja esitatavad Pakkuja hankemenetlusest kõrvaldamise aluste puudumist kinnitavad dokumendid, kvalifitseerimisetõendused (andmed) ja muud dokumendid peab digitaalselt allkirjastama Pakkuja seaduslik või volitatud esindaja. Volitatud esindajal tuleb lisada allkirjaõigust tõendav volikiri.
2. Digitaalselt allkirjastatud või skaneeritud paberkujul originaaldokumendid, -tõendused ja –kinnitused, mis ei pärine Pakkujalt endalt, lisatakse digikonteinerisse, mille allkirjastab ja esitab Pakkuja seaduslik või volitatud esindaja.
3. Hankedokumendid on kättesaadavad eRHR keskkonnas ning kogu hankemenetlus sh teavitamine viiakse läbi elektroonselt eRHR keskkonnas vastavalt hanketeates sätestatule.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 640 4375 tlpa@tallinnlv.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 31. märts 2017
Tööde kestus 36 kuud