Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Algatatud keskkonnamõju hindamine vaheveehoidla rajamiseks.

04. aprill 2017
Keskkonnaamet otsustajana teatab, et on algatanud vee erikasutusloa taotluse raames keskkonnamõju hindamise (edaspidi KMH)
AS Tallinna Vesi esitas 09.02.2017 Keskkonnaametile vee erikasutusloa taotluse Ülemiste järve toiteveetorustiku ja pinnase paigaldamiseks, eesmärgiga välja ehitada Ülemiste veepuhastusjaama alternatiivveehaare pinnavee võtmiseks otse Pirita-Ülemiste kanali suudmest. Vee erikasutuse käigus paigutatakse Ülemiste järve ca 40 000 kuupmeetrit pinnast (kruus ja killustik) ning projekti lõpptulemusena moodustatakse Ülemiste järve kirdenurka vaheveehoidla kogupindalaga ca 17 ha ja sügavusega kuni 3 m. Vaheveehoidlast suunatakse vesi Ülemiste järve vastaskaldale veepuhastusjaama toruveehaardeni läbi isevoolse torustiku, mis paigaldatakse järve põhja.
Keskkonnauuringute täiendav vajadus tuleb välja selgitada KMH programmi koostamise käigus.
KMH algatamise otsusega on võimalik tutvuda eelneval kokkuleppel tööaegadel otsustaja juures (kontaktid eespool). Digitaalse dokumendiga on võimalik tutvuda Keskkonnaameti avaliku dokumendiregistri vahendusel aadressil http://dhs-adr-kea.envir.ee/.


Objektiga seotud ettevõtted

Arendaja
Briefcase
+372 626 2200 tvesi@tvesi.ee
Map-pin

Asukoht

TALLINN, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil