Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange põrandakatete paigaldamiseks ja siseviimistlustöödeks. Tähtaeg 4. juuli.

22. juuni 2017
Riigi Kinnisvara AS kuulutab välja hanke Suur-Sõjamäe 44A esimese korruse remonttöödeks. Laoruumide põrandakatete paigaldamine ja siseviimistlustööd.
Tööde kestus: 2 kuud.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 04.07.2017 kell 23:59.
LISATEAVE
  Hankedokumentide ja hanketeate kohta täiendava informatsiooni saamiseks esitada pöördumine järgmisel e-posti aadressil: hillar.takk@rkas.ee.
Hankedokumendid ja nende muudatused, samuti selgitused hanketeate ja hankedokumentide kohta avaldatakse üksnes Riigi Kinnisvara AS veebilehel, rubriigis „Hanked“, „Alla siseriikliku piirmääraga riigihanked“: http://www.rkas.ee/hanked-ja-pakkumised/alla-siseriiklikku-piirmaaraga-riigihanked. Selgitused avaldatakse RKASi veebilehel 3 (kolme) tööpäeva jooksul selgitustaotluse laekumisest arvates.
Hankija ei ole kohustatud edastama ega edasta hankedokumente ega selgitusi e-posti teel ega muul viisil, v.a. kui see on tingitud Hankija sidevahendite, andmebaaside vm IT-lahenduse mittetoimimisest, mistõttu ei ole ajutiselt võimalik dokumente veebilehel avaldada.
Muudatused hanketeate kohta avaldatakse riiklikus riigihangete registris: https://riigihanked.riik.ee/register/HankedOtsing.html. Hankemenetlusest huvitatud isikutel jälgida informatsiooni hanke kohta nii riigihangete registris kui ka RKASi veebilehel.
Hanke objektiks oleva(te) hoone(te)ga on võimalik kohapeal tutvuda, milleks tuleb eelnevalt registreeruda: Hillar Takk hillar.takk@rkas.ee, tel 50 67 963.
Vajadusel peab Hankija Pakkujatega läbirääkimisi.
Läbirääkimiste käigus võib Hankija anda Pakkujatele võimaluse täpsustada ja vajadusel täiendada oma pakkumust. Läbirääkimiste pidamine ei ole Hankija jaoks kohustuslik ning juhul kui Hankijal pakkumuse osas küsimusi ei teki, võib ta teha otsused pakkumuste kohta, sh otsuse pakkumuse edukaks tunnistamise kohta ilma läbirääkimisi pidamata.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 606 3400 info@rkas.ee
Map-pin

Asukoht

Suur-Sõjamäe 44A
TALLINN, Eesti
Suur-Sõjamäe 44A  Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Põrandad, põrandakatted
  • Viimistlustööd
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 4. juuli 2017
Tööde kestus 2 kuud