Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange soojussõlmede projekteerimiseks ja ehitamiseks. Tähtaeg 10. juuli.

28. juuni 2017
Järva-Jaani Vallavalitsus kuulutab välja hanke soojussõlmede projekteerimiseks ja ehituseks. Käesoleva hanke eesmärgiks on projekteerida ja välja ehitada soojussõlmed Järva-Jaani alevi põhjaosa erinevate hoonete kaugküttega varustamiseks. Hoonete keskkütte soojussõlmed projekteeritakse ja ehitatakse Järva-Jaani lasteaiale „Jaanilill“, asukohaga Lai tn 4a ja Järva-Jaani hostelile, asukohaga Lai tn 2a. Aur-vesi soojussõlm projekteeritakse ja ehitatakse AS E-Piim vanasse katlamajja, asukohaga Pikk tn 16.
1.Tehnilised tingimused soojussõlmedele
1.1. Aur-vesi soojussõlm AS E-Piim vanas katlamajas.
Projekteeritav ja ehitatav soojussõlm peab sisaldama kõiki vajalikke seadmeid ja detaile kaugkeskkütte tarbeks aurust vee tootmiseks ja süsteemi automaatseks mehitamata tööks, sh:
1.1.1 soojusvahetit aur-vesi 600 kW, koos kõigi vajalike sõlmede (nt. kondensaadisõlmed, pumpade sõlmed jne) ja seadmetega (pumbad, reguleer- ja sulgventiilid, klapid, avariisulgeklapid , auru rõhureguleerseadmed , filtrid, manomeetrid jm.) . Aur-vesi soojussõlmes kasutada vibratsioonikindlaid vedelikuga täidetud manomeetreid .
1.1.2 projekteeritava soojussõlme koosseisu peavad kindlasti kuuluma elektri ja automaatika seadmed koos vastavate kilpide, vajalike andurite, vabalt programmeeritava kontrolleri , ohutust tagavate seadmete , süsteemi rikkest teavitava ja häire edastamist võimaldava alarmseadmega jm vajalikuga. Süsteem peab omama Ethernet ühenduse võimalust andmete edastamiseks katlamaja SCADA süsteemi . Süsteem peab võimaldama välisõhu temperatuurist sõltuva väljuva küttevee temperatuurigraafiku seadistamist .
Lokaalseks opereerimiseks peab süsteem omama minimaalselt 4,3“ puuteekraani
1.1.3 tööde mahtu tuleb arvestada kõik projekteerimise , programmeerimise , seadmete maksumuse, paigalduse ja montaaži kulud ning kulud projektdokumentatsiooni vormistamiseks.
1.2. Keskkütte soojussõlm lasteaiale
1.2.1 komplektne täisautomaatne küttevee soojussõlm 100 kW ilma tarbevee osata. Soojussõlm peab sisaldama kõiki vajalikke seadmeid kaasaarvatud elektri ja automaatikaseadmeid soojussõlme juhtimiseks ´s.h ka võimalust kellaajast ning välisõhu temperatuurist sõltuva küttevee temperatuuri graafiku seadistamiseks .
1.2.2 tööde mahtu tuleb arvestada kõik projekteerimise, seadmete maksumuse, paigalduse ja montaaži kulud ning kulud projektdokumentatsiooni vormistamiseks.
1.3. Keskkütte soojussõlm hostelile
1.3.1 komplektne küttevee soojussõlm 100 kW ilma tarbevee osata. Soojussõlm peab sisaldama kõiki vajalikke seadmeid kaasaarvatud elektri ja automaatikaseadmeid soojussõlme juhtimiseks s.h ka võimalust kellaajast ning välisõhu temperatuurist sõltuva küttevee temperatuuri graafiku seadistamiseks .
1.3.2 tööde mahtu tuleb arvestada kõik projekteerimise, seadmete maksumuse, paigalduse ja montaaži kulud ning kulud projektdokumentatsiooni vormistamiseks.
Tööde mahtu tuleb arvestada isolatsioonimaterjalid ja tööd .
Aur/vesi soojusõlme auru , küttevee ja kondensaaditorustikud sõlme paigalduskohas tuleb isoleerida kivivilla koorikutega ning katta tsinkplekist kattega vastavalt kehtivatele standarditele ja projektile.
Vesi/vesi soojussõlmede torustikud tuleb isoleerida fooliumkattega klaas- või kivivilla koorikisolatsooniga . Isolatsiooni fooliumkatte võib asendad ka PVC kattega.
Samuti kuuluvad tööde mahtu kõikide sõlme markeerimised vastavalt protsessi diagrammile , seadmete kasutusjuhendite ja süsteemide käidujuhendite koostamine ning tellija personali koolitus minimaalselt 1 h iga soojussõlme kohta . NB! E-Piim katlamajas asuv aur/vesi soojussõlm tuleb markeerida KKS kodeeringus
Kavandatav alguskuupäev: 24.07.2017.
Kavandatav lõppkuupäev: 06.11.2017.
Pakkumuste esitamise tähtaeg: 10.07.2017 kell 11:00.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Järva-Jaani Vallavalitsus , Järva-Jaani, Järva vald
+372 386 3377 info@jjaani.ee
Map-pin

Asukoht

Järva-Jaani, Järva vald, JÄRVAMAA, Eesti
 Järva-Jaani, Järva vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Küttesüsteemid, maaküte soojussõlmed
  • Projekteerimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 10. juuli 2017
Tööde kestus 24.07.2017 - 06.11.2017