Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Enampakkumine ehitusõigusega elamukinnistutele. Tähtaeg 1. september.

21. august 2017
Rae vald müüb Jüri aleviku keskuse lähedal looduslikult kaunis kohas ehitusõigusega elamukinnistuid, kuhu on võimalik rajada korterelamuid ja ridaelamuid. Tegemist on ca 8,5 ha suuruse arendusalaga, mis on üks viimaseid Jüri keskusala lähedal asuvatest. Elamukvartali planeering asub Ülase ja Teeääre kinnistutel Aaviku tee ääres. Ümbruskonnas on välja ehitatud korralikud kergliiklusteed.Planeeringu alast põhja suunas jääb ca 600 meetri kaugusele Jüri Gümnaasium koos spordihoone ja raamatukoguga. Ühe kilomeetri raadiusesse jäävad Õie, Taaramäe, Võsukese lasteaiad ning aastaringselt kasutatavad Jüri terviserajad. Jüri alevikus asuvad Rae vallavalitus, Rae kultuurikeskus, politsei, toidukauplused ja apteegid ja aleviku ja Tallinna vahel on regulaarne ja toimiv ühistranspordiühendus.
Planeering näeb elamukvartalisse ette 14 ehitusõigusega elamumaa krunti, millele on juurdepääs Võsa tänavalt ja Aaviku teelt.
Tehnovõrkudest on planeeritud alale vee- ja kanalisatsioonitorustik, sidevõrgu kaablid, soojatorustik, madalpingekaabel ja kõrge- ja keskpingekaabel ja -õhuliin.
Rajatavad hooned peavad moodustama visuaalselt ühtse arhitektuurse ansambli, sobitudes looduslikku keskkonda. Kandvaks ideeks hoonestuse rajamisel peab olema visuaalselt madalam, kergem ja õhulisem, rohke puidukasutusega arhitektuurikäsitlus ja hoonestusviis.
Enampakkumise alghind ja tingimused Rae vallavalitsuse 8.augusti korralduses nr 1062 Ülase kinnistu maaüksuste võõrandamine avalikul enampakkumisel.
Ostupakkumine esitada kinnises ümbrikus Rae Vallavalitsuse vallakantselei vastuvõtusekretärile, aadressil Aruküla tee 9, Jüri alevik, Rae vald 75301 Harjumaa märgusõnaks "Pakkumine – /Ülase maaüksused/". Pakkumiste esitamise lõpptähtaeg on 01.09.2017 kell 10.00. Pakkumiste avamine samal päeval kell 10.15.
Lisainformatsioon abivallavanem Priit Põldmäe, mobiil 5129380, e-post priit.poldmae@rae.ee

Objektiga seotud ettevõtted

Pakkumise korraldaja
Briefcase
Rae Vallavalitsus , Jüri, Rae vald
+372 605 6750 info@rae.ee
Map-pin

Asukoht

Jüri, Rae vald, HARJUMAA, Eesti
 Jüri, Rae vald, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 1. september 2017
Pindala 8,5 ha
Krunte/kinnistuid 14