Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering elamute ehitamiseks.

16. aprill 2018
Lohusalu tee 169 kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek toimub 30.04 -13.05.2018 Laulasmaa kooli  raamatukogus asukohaga Laulasmaa küla Kloogaranna tee 20 ja Lääne-Harju Vallavalitsuses Paldiski linn Rae 38. Planeeritav kinnistu asub  Lohusalu sadama vahetus läheduses maatulundusmaal. Juurdepääs planeeringualale tuleb rajada Lohusalu teelt. Keila valla üldplaneeringu kohaselt kuulub ala tiheasustusega väikeelamumaa sihtotstarbega piirkonda. Kinnistu jagamisel tekkivate kruntide pindalad on 3216 ja 3379 m². Kruntidele on võimalik rajada ehitisi ehitisealuse pindalaga kuni 330 m² kuni kahe hoone rajamiseks (elamu ja 1 abihoone). Elamu kõrgusega kuni 9 m ja abihoone kõrgusega kuni 5 m. Veevarustus on lahendatud puurkaevuga ja kanalisatsioon kogumismahutitega. Väline tulekustutus on olemasoleva tuletõrje hüdrandi baasil.
Krundi sadevee kogumiseks rajatakse kraav kinnistu lääne ja lõuna küljel. Kui sellest ei piisa, siis ehitatakse huvitatud isiku poolt välja sadevee trass ja juhitakse sadevesi riigi maantee truubi DN300 kaudu Lohusalu lahte.
Olmevete kanaliseerimine on lahendatud reoveemahutitega ja veevarustus puurkaevuga. Detailplaneering on üldplaneeringu kohane. Detailplaneeringuga on võimalik tutvuda Lääne-Harju valla veebilehel aadressil http://laaneharju.ee  ja asutuste lahtiolekuajal kohapeal.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 504 8668 rainer@majaekspert.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
+372 617 7430 entec@entec.ee
Map-pin

Asukoht

Lohusalu, Lääne-Harju vald, HARJUMAA, Eesti
 Lohusalu, Lääne-Harju vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 30.04 -13.05.2018