Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikustamisel projekteerimistingimuste eelnõu äri- ja laohoone ehitamiseks.

22. mai 2018
Peterburi tee 107 ja Peterburi tee 109 kinnistutele äri- ja laohoone püstitamiseks projekteerimistingimuste eelnõude tutvustamine. Tallinna Linnaplaneerimise Ametile on esitatud projekteerimistingimuste taotlus  Peterburi tee 107 kinnistule äri- ja laohoone püstitamiseks ning detailplaneeringus kavandatud krundi kasutamise sihtotstarvete osakaalu täpsustamiseks; krundijaotuse täpsustamiseks; haljastuse, heakorra või liikluskorralduse põhimõtete täpsustamiseks ning hoonestusala suurendamiseks ja nihutamiseks.
Taotluse ja kehtestatud „Peterburi tee 105, Ümera tn 26 ja Ümera tn 26a kinnistute  detailplaneeringu“ alusel on Tallinna Linnaplaneerimise Amet koostanud projekteerimistingimuste eelnõu.
Ehitusseadustiku § 27 lg 4 kohaselt võib pädev asutus anda ehitusloakohustusliku hoone ehitusprojekti koostamiseks projekteerimistingimusi, millega täpsustatakse hoone kasutamise otstarbe ja krundi kasutamise sihtotstarvete osakaalu, ehituslikke või kujunduslikke tingimusi, haljastuse või liikluskorralduse põhimõtteid ning krundijaotust.
Lasnamäe Linnaosa Valitsuses (Pallasti tn 54, I korruse fuajees) on võimalik tutvuda
28. maist kuni 11. juunini 2018 igal tööpäeval kogu tööaja jooksul
Peterburi tee 107 ja Peterburi tee 109 kinnistutele äri- ja laohoone püstitamiseks  projekteerimistingimuste eelnõudega.
1. Huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib avatud menetluse korras antav õigusakt puudutada, on õigus esitada menetlust läbiviivale haldusorganile eelnõu või taotluse kohta ettepanekuid ja vastuväiteid. Ettepanekute ja vastuväidete esitamise tähtaeg on 4. juuni 2018.
2. Juhul, kui eelnevas punktis nimetatud tähtaja jooksul ettepanekuid või vastuväiteid ei esitata, soovib haldusorgan asja arutada ilma avalikku istungit läbi viimata.
Projekteerimistingimuste eelnõu  (PT009550)  ja eskiisiga on võimalik tutvuda ka veebiaadressil  http://ehitus.tallinn.ee/

Objektiga seotud ettevõtted

Projekteerimine
Briefcase
+372 656 5892 reimo@skstudio.ee
Map-pin

Asukoht

Peterburi tee 107, 109
Lasnamäe linnaosa, TALLINN, Eesti
Peterburi tee 107, 109 Lasnamäe linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 28. mai -11. juuni 2018