Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikul väljapanekul detailplaneering raamatukogu ja kogukondade tegevuskeskuse rajamiseks. Planeeringuala 1.2 ha.

29. november 2020
Luunja vallavolikogu võttis vastu ja suunas avalikule väljapanekule Lohkva külas Kabina tee 8 (endise nimega Kellukese) maaüksuse detailplaneeringu
Lohkva külas Kellukese maaüksuse  detailplaneeringu eesmärk on kaaluda võimalust maa-alale ehitusõiguse määramiseks raamatukogu ja kogukondade tegevuskeskuse rajamiseks.  
Detailplaneeringu lahendusega moodustatakse Kabina tee 8 maaüksusest kaks krunti: kultuuri- ja spordiasutuse maa krunt suurusega 11 232 m² ning  tee-, tänava- ning kergliiklusmaa krunt suurusega 1235 m². Kultuuri ja spordiasutuste maa krundile on ette nähtud kuni kolme hoone rajamine ehitisealuse pindalaga kokku kuni 2500 m², lubatud on kuni 2-korrust ja maksimaalne hoone kõrgus (arvestades spordihalli rajamisega) on 12 m.
Juurdepääsud hoonestuskrundile on kavandatud varem planeeritud Sinilinnu teelt ning riigi teelt olemasoleva mahasõidu asukohas, mis on ette nähtud rekonstrueerida. Planeeringuala riigitee poolsele alale on kavandatud 2,5 m laiune kergliiklustee. Planeeringu elluviimiseks on vajalik riigitee ümberehitamine väljapool planeeringuala lähtudes Landverk OÜ (töö nr T2001) väljatöötatud ja Maanteeameti poolt heaks kiidetud liikluslahendusest. Planeeringualal on ette nähtud ühisveevärk ja –kanalisatsioon ning kaugküte. Sadevesi on ette nähtud ära juhtida lokaalselt.
Avalik väljapanek toimub 28.12.2020-10.01.2021 Luunja vallamajas, Lohkva raamatukogus ning Luunja valla veebilehel https://luunja.ee/.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Detailplaneerimine
Briefcase
+372 740 9800 hendrikson@hendrikson.ee
*****
Briefcase
Luunja Vallavalitsus , Luunja, Luunja vald
+372 741 7319 luunjavv@luunja.ee
Tellija
Briefcase
Luunja Vallavalitsus , Luunja, Luunja vald
+372 741 7319 luunjavv@luunja.ee
Map-pin

Asukoht

Kabina tee 8
Lohkva, Luunja vald, TARTUMAA, Eesti
Kabina tee 8 Lohkva, Luunja vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

Blueprint

Omadused

Pindala 1,2 ha (planeeringuala)
Krunte/kinnistuid 2
Hooneid/rajatisi 3
Pindala 2500 m² (ehitusalune pind)
Korruseid 2
Kõrgus 12 m