Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Avalikustamisel projekteerimistingimuste eelnõu hoone laiendamiseks.

04. jaanuar 2019
Tallinna Linnaplaneerimise Ametile on esitatud projekteerimistingimuste taotlus Betooni tn 7c  kinnistul paikneva hoone laiendamiseks ning detailplaneeringus kavandatud hoonestusala suurendamiseks kuni 10%.
Taotluse ja kehtestatud „ Betooni tn 7 kinnistu detailplaneeringu“ alusel on Tallinna Linnaplaneerimise Amet koostanud projekteerimistingimuste eelnõu.
Lasnamäe Linnaosa Valitsuses (Pallasti tn 54, I korruse fuajees) on võimalik tutvuda 9. jaanuarist kuni  23. jaanuarini 2019 igal tööpäeval kogu tööaja jooksul Betooni tn 7c hoone laiendamiseks  projekteerimistingimuste eelnõuga.
1. Huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib avatud menetluse korras antav õigusakt puudutada, on õigus esitada menetlust läbiviivale haldusorganile eelnõu või taotluse kohta ettepanekuid ja vastuväiteid. Ettepanekute ja vastuväidete esitamise tähtaeg on 23. jaanuar 2019.
2. Juhul, kui eelnevas punktis nimetatud tähtaja jooksul ettepanekuid või vastuväiteid ei esitata, soovib haldusorgan asja arutada ilma avalikku istungit läbi viimata.
Projekteerimistingimuste eelnõuga (DP003770) on võimalik tutvuda ka veebiaadressil    https://tpr.tallinn.ee/

Objektiga seotud ettevõtted

Omanik
Briefcase
+372 508 8545 mail@ehitusmasinad.ee
Tellija
Briefcase
+372 6 087 222 mapri@mapri.eu
Map-pin

Asukoht

Betooni 7c
Lasnamäe linnaosa, TALLINN, Eesti
Betooni 7c Lasnamäe linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 9. jaanuar - 23. jaanuar 2019