Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Projekteerimistingimuste taotlus autopesula püstitamiseks ning detailplaneeringus kavandatud hoonestusala suurendamiseks ja nihutamiseks.

10. jaanuar 2019
Tallinna Linnaplaneerimise Ametile on esitatud projekteerimistingimuste taotlus Linnamäe tee 40  kinnistule autopesula püstitamiseks ning detailplaneeringus kavandatud hoonestusala suurendamiseks ja nihutamiseks.
Lasnamäe Linnaosa Valitsuses (Pallasti tn 54, I korruse fuajees) on võimalik tutvuda 21. jaanuarist kuni  04. veebruarini 2019 igal tööpäeval kogu tööaja jooksul Linnamäe tee 40 kinnistule autopesula püstitamiseks projekteerimistingimuste eelnõuga.
1. Huvitatud isikul ja isikul, kelle õigusi võib avatud menetluse korras antav õigusakt puudutada, on õigus esitada menetlust läbiviivale haldusorganile eelnõu või taotluse kohta ettepanekuid ja vastuväiteid. Ettepanekute ja vastuväidete esitamise tähtaeg on 04.veebruar 2019.
2. Juhul, kui eelnevas punktis nimetatud tähtaja jooksul ettepanekuid või vastuväiteid ei esitata, soovib haldusorgan asja arutada ilma avalikku istungit läbi viimata.
Projekteerimistingimuste eelnõuga (DP025110) on võimalik tutvuda ka veebiaadressil    https://tpr.tallinn.ee/

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
53460140 partnersabcd@gmail.com, kirill@ardi.ee
Map-pin

Asukoht

Linnamäe tee 40
Lasnamäe linnaosa, TALLINN, Eesti
Linnamäe tee 40 Lasnamäe linnaosa, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Projekteerimine
Blueprint

Omadused

Objektiga/dokumentidega tutvumine 21. jaanuar - 04. veebruar 2019