Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Hange sulgeseadmete paigaldamiseks. Tähtaeg 15. mai.

08. mai 2019
Enefit Energiatootmine AS kuulutab välja hanke Balti Elektrijaama sadeveepumpla nr 1 ja fekaalivee pumpla nr 1 vastuvõtujaoskonna sulgeseadmete paigaldamiseks.
Hanke eesmärgiks on tööprojekti „BEJ tööstuse sadeveepumpla nr 1 ja fekaalivee pumpla nr 1 vastuvõtujaoskonna sulgeseadmete paigaldamine“ seadmete hange, ehitustööd, paigaldus ja seadmete töötamise kontrollimine.
Hanke hulka kuuluvad kõik vajalikud projekti-, ehitus- ja paigaldustööd, materjalid, seadmed, toimingud, tööjõud, ühendustööd, kontrollimised, kooskõlastused, dokumentatsiooni komplekteerimine, mida on hanke edukaks täitmiseks ja töö „võtmed-kätte“-üleandmiseks vaja.
Tööde lõpp: 31.08.2019.
Pakkumised esitada 15.05.2019 13:00.
Töömahuga tutvumise eesmärgil ja pakkumuse koostamise ja esitamisega seotud küsimuste lahendamiseks on Pakkujatel õigus osaleda korraldataval tutvumisvisiidil, mis toimub 09.05.2019. a. Osalejad kogunevad kell 13:00 Balti Elektrijaamas (keskpääsla juures) aadressil: Elektrijaama tee 59, Narva, Ida-Virumaa.
Kontaktisik:
Andrei Karpov, Enefit Energiatootmine ASi tuhaärastuse jaoskonnajuhataja,
mobiil (+372) 56 49 7421, e-mail: Andrei.Karpov@energia.ee
Tutvumisvisiidi ajal enne hinnapakkumiste esitamist on Pakkuja kohustatud kohapeal iseseisvalt täpsustama tööde mahud ja kooskõlastama need Tellijaga.
Visiidi ajal tõstatatud küsimused tuleb esitada elektrooniliselt E-riigihangete keskkonnas: https://riigihanked.riik.ee ja neile vastused saada 3 tööpäeva jooksul visiidi toimumisest arvates.
Tutvumisvisiidist osavõtuks peavad pakkujad registreerima end kontaktisiku e-posti aadressil kuni kella 12.00, 09.05.2019. a.
Tutvumisvisiidil osalemine on soovitav töö ulatuse korrektseks hindamiseks.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Enefit Power AS, Auvere, NARVA-JÕESUU
+372 46 67 222 tootmine@energia.ee
Map-pin

Asukoht

ÜLE VABARIIGI, Eesti
 Eesti
Hard-hat

Tööd objektil

  • Seadmete tarnimine
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 15. mai 2019