Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering elamute, äri- ja toormishoone ehitamiseks.

31. jaanuar 2019
Kehtestatud Tohvre-Kivi, Tohvre-Põllu, Tohvre-Metsa katastriüksuste ja lähiala detailplaneering. Planeeringulahendusega nähakse ette 39 elamumaa sihtotstarbega krunti (sh 3 ühepereelamukrunti, 28 ridaelamukrunti, 8 paariselamukrunti), kaks 60% äri- ja 40% tootmismaa sihtotstarbelist krunti, üks ärimaa sihtotstarbega krunt, üks ühiskondliku ehitise maa ehk sotsiaalmaa krunt, neli üldmaa krunti ja 11 transpordimaa krunti. Äri- ja tootmismaa kõrvuti asetsevaid krunte võib üksteisega liita.
Planeeringuala on soovi korral võimalik välja ehitada kahes etapis.
Äri- ja tootmismaale võib rajada keskkonnasõbralikku tootmist, mis ei ole elanikke häiriv (müra, vibratsioon, saaste, lõhn jmt). Ärimaa krundile on lubatud kaubandus-, teenindus- ja büroopinnad.
Planeeringuala läbib kaks kohalikku teed, s.o Liiva tee ja Kindluse tee. Kindluse teed on planeeritud jätkata. Mõlema tee äärde on ette nähtud ridaelamud, teede ristmikku ärimaa ja ühiskondliku ehitise maa. Ühepere- ja paariselamud on planeeritud kvartalisiseste teede äärde.
Ühiskondliku ehitise maa ehk sotsiaalmaa krundi täpne kasutusotstarve selgub valla edaspidise arengu käigus ning pole täna täpselt määratletud. Antud maaüksus läheb üle kohaliku omavalitsuse omandisse. Planeeritavale ühiskondlike ehitiste maa sihtotstarbega krundile on lubatud rajada teadus-, haridus- ja lasteasutuse ning tervishoiu- ja sotsiaalhoolekande sihtotstarbega hoone. Üldmaa krundid on planeeritud elamualade vahele. Üldmaa kruntidele on ette nähtud kõrghaljastusega pargiala erinevas vanuses laste mänguväljakutega, va pos 11. Täpsem lahendus anda eraldi ehitusprojektiga nii, et oleks tagatud nii ohutu liiklemine kui ka loominguline mänguväljakute paigutus. Pos 20 krundil on kinnismälestis, kultusekivi „Tohtrikivi”, tunnusega 18738, kaitsevöönd 50 m.

Objektiga seotud ettevõtted

Detailplaneerimine
Briefcase
+372 607 0035, (+372) 56605462 info@opt.ee
Map-pin

Asukoht

Järveküla, Rae vald, HARJUMAA, Eesti
 Järveküla, Rae vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil