Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kunstikonkurss ideelahenduse leidmiseks rajatava gümnaasiumi auditooriumisse. Tähtaeg 12. aprill.

06. veebruar 2019
Riigi Kinnisvara AS koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumiga kuulutab välja kunstikonkursi, et leida sobivaim kunstiteose ideelahendus rajatava Kohtla-Järve riigigümnaasiumi auditooriumisse.
Kunstikonkursi raames otsitakse Kohtla-Järve riigigümnaasiumi auditooriumi esitlusalale taustafooni tekstiilikunsti-lahendust. Taiese materjaliks on tekstiil vabalt valitud materjalidest ja vabalt valitud tehnikas. Loodav kunstiteos peab esindama Eesti tekstiilikunsti hetkeseisu olles tänapäevane, kõnetades ruumi kasutajaid ja harmoneeruma interjööriga. Inspireerivaks märksõnaks on „uus hingamine“.
Pärast kunstikonkursi võitja väljaselgitamist viib Riigi Kinnisvara läbi väljakuulutamiseta läbirääkimistega hankemenetluse, et sõlmida võidutöö autori(te)ga leping teose tellimiseks ja paigaldamiseks summas 55 000 eurot, milles sisaldub ka autoritasu. Summale lisandub käibemaksukohuslaste puhul käibemaks. Auhinnafondi suurus on kokku 825 eurot. Esimese koha saanud kavandi eest preemiat ei maksta, see sisaldub võitjaga sõlmitava hankelepingu maksumuses.
Osalemistaotluste ja kavandite esitamise tähtaeg on 12. aprill 2019 kell 12.00.
Võistlusjuhend on Riigi Kinnisvara kodulehel www.rkas.ee/hanked-ja-konkursid/kunstikonkursid.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
+372 606 3400 info@rkas.ee
Map-pin

Asukoht

KOHTLA-JÄRVE, IDA-VIRUMAA, Eesti
 KOHTLA-JÄRVE, Eesti
Blueprint

Omadused

Esitamise tähtaeg 12. aprill 2019