Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Pakutakse vabasid krunte ettevõtluse arendamiseks või laiendamiseks.

13. märts 2019
Peipsiääre vallavalitsus pakub vabasid krunte ettevõtluse arendamiseks või laiendamiseks Kallaste linnas Keskväljak 2, Keskväljak 4, Oja 13.
Otsitakse huvilist, kes soovib oma äritegevust ja ideid teostada Kallaste linna endise kutsekooli peahoones või selle kõrvalhoones, mida on lihtne uueks otstarbeks kohandada. Kallaste linnas olevate kinnistuste arendamise eesmärk on Kallaste linna tühjadele hoonetele uue elu andmine ning ala kujunemine äripiirkonnaks.
Arenduspiirkond hõlmab ligikaudu 5605m² suurust ala Peipsiääre valla kirdeosas, millel on 3 erinevat krunti. Ala paikneb Kallaste linna keskuses, Keskväljaku ja Oja tänaval, Peipsi järve läheduses ja teiselt poolt linnapargi ääres. Kruntide suurused on vahemikus 1297 – 2212m². Kruntide sihtotstarbeks on ärimaa. Ettevõtjatele on jäetud võimalus ka krunte liita ja seega soetada just endale sobiva suurusega kinnistu.
Tehniline infrastruktuur on kinnistustel välja ehitatud, mistõttu on ettevõtjatel võimalik soodsatel tingimustel endale sobiv kinnistu soetada või taotleda hoonestusõiguse omandamisõigus. Kinnistud ei ole koormatud kolmandate isikute õigustega. Täpsemad tingimused omanikult, vald@peipsivald.ee.

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Peipsiääre Vallavalitsus , Alatskivi, Peipsiääre vald
+372 730 2370 vald@peipsivald.ee
Map-pin

Asukoht

Keskväljak 2,4; Oja 13
KALLASTE, TARTUMAA, Eesti
Keskväljak 2,4; Oja 13 KALLASTE, Eesti