Lugupeetud külastaja, andmete täies mahus nägemiseks vajate kasutajaõigusi!

Ehitusobjekti kirjeldus või hanke tekst

Kehtestatud detailplaneering, millega kavandati kinnistule kompleks, mis koondab endas haridusasutusi – lasteaed, kool, spordihoone koos välialadega.

21. september 2020
Vabariigi Valitsuse 3. septembri korraldusega nr 301 „Nõusolek riigivara otsustuskorras tasuta võõrandamiseks" anti Siseministeeriumile nõusolek tema valitsemisel oleva Neeme külas Männimäe tee 10 asuva Koertekooli kinnistu otsustuskorras tasuta võõrandamiseks Jõelähtme vallale tema seadusest tulenevate ülesannete täitmiseks. Siseministeeriumi 9.09.2020 otsusega nr. 1-24/105 võõrandatigi Männimäe tee 10 Jõelähtme vallale.
Varasemalt, 30.04.2008. a oli Jõelähtme vallavalitsus sõlminud Siseministeeriumiga notariaalse hoonestusõiguse lepingu 50 aastaks. Leping nägi ette kinnistule lasteaia ja algkooli ehitamise, lisaks on alale tehtud detailplaneering. Detailplaneeringuga kavandati kinnistule kompleks, mis koondab endas haridusasutusi – lasteaed, kool, spordihoone koos välialadega ja kinnistuga piirnevale alale kohalikule kogukonnale vaba aja veetmise, kooskäimise ja ühistegevuste võimalusi (külaplats) ning piirkonna vabatahtlike päästjate päästedepoo koos merepääste võimekusega (võimaldatud on pääs tehnikaga merele). Käesolevaks ajaks on detailplaneering kehtestatud (Jõelähtme Vallavolikogu 14.11.2019 otsusega nr 347 "Neeme küla Koertekooli kinnistu ja lähiala detailplaneeringu kehtestamine"). Detailplaneeringu kehtestamisega on vald loonud eeldused ja tingimused, et kinnistut kasutataks ainult sotsiaalmaana ja seda avaliku teenusena lastehoiu ning lastele hariduse omandamiseks vajaliku hoonestuse rajamise ning pidamise eesmärgil.
Chevron-expand Näita ajalugu

Objektiga seotud ettevõtted

Tellija
Briefcase
Jõelähtme Vallavalitsus , Jõelähtme, Jõelähtme vald
+372 605 4887 kantselei@joelahtme.ee
Detailplaneerimine
Briefcase
parnuinstituut@gmail.com
Map-pin

Asukoht

Neeme, Jõelähtme vald, HARJUMAA, Eesti
 Neeme, Jõelähtme vald, Eesti
Hard-hat

Tööd objektil